5 motive pentru care nu am ieșit în stradă #Bordariu – Flavius Avramescu

Sâmbătă, 16 aprilie 2016, a avut loc protestul global pentru susținerea cauzei familiei Bodnariu. Cu o seară în urmă, am scris faptul că voi fi și eu prezent acolo și așa am și făcut. Tineri, vârsnici, oficialități, predicatori, fanfariști ne-am unit înaintea lui Dumnezeu. În cele ce urmează doresc să scriu 5 motive pentru care am ales să nu ies în stradă în această dată. Acestea sunt:
1. Nu am ieșit în stradă să-mi fac poze pentru a arăta lumii că sunt acolo.
2. Nu am ieșit la protest pentru a huidui niște oameni.
3. Nu am ieșit în stradă pentru a scrie un articol nou.
4. Nu am ieșit în stradă pentru a-mi face rating.
5. Nu am ieșit în stradă să arăt cine sunt eu.

Totuși…de ce am ieșit în stradă?
Am ieșit în stradă pentru a arăta faptul că ne putem uni acolo oameni de diferite confesiuni religioase să ne rugăm Aceluiași Dumnezeu. Acolo nu a contat că ești baptist, penticostal, adventist, ortodox etc, ci aveam un scop comun: biruința!
Deși această acțiune a purtat numele de protest, acolo nu am zbierat, nu am huiduit, ci am cântat, ne-am rugat, am aplaudat și încă o dată am încredințat această familie, Bodnariu, în mâna lui Dumnezeu.

Pentru comentatorii nevăzuți
Eu am ales să nu rămân în spatele unui monitor și să fiu un bun comentator. Am ieșit acolo împreună cu mulți alții și am susținut această cauză. Am ales să fiu un luptător și să cobor în arenă. Este foarte ușor să scrii ceva și să comentezi pe baza unui subiect atâta timp cât nu ești părtaș direct în acesta.
Credem că Dumnezeu va lucra și pe lângă Ruth, Marius și micuțul Ezekiel vor apărea și ceilalți copiii, iar această familie va fi din nou împreună! Nu uităm să ne rugăm pentru familia Bodnariu, familia Nan și celelalte familii aflate în situații similare!

BARNEVERNET-UL TREBUIE SĂ DISPARĂ!

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.