Iuda, ai făcut-o și pe asta… – Flavius Avramescu

Iuda, ce mai ai de gând?

Chiar dacă Hristos a știut că Iuda, cel care a întins mâna-n farfurie cu Învățătorul, în scurt timp Îl va vinde, chiar dacă știa că va veni o gloată cu făclii și arme ca după un tâlhar, El a așteptat în tăcere și personal a dat cina ca aducere aminte a ceea ce urma să se-ntâmple în momentele imediat următoare.

Iuda, ce mai ai de gând? Oare nu ți s-a tăiat pofta de mâncare în momentul în care Isus te-a numit ca vânzător? Oare nu ai avut buzele blestemate? Cu acele buze ai târguit niște arginți amărâți care nu ți-au folosit la nimic după moarte și tot cu buzele acelea ai dat ca semn, oglindit într-un sărut…ai mai putut săruta pe Acela care ți-a spus cândva: „Vino după Mine!”, iar tu acum Îl trimiți în gura leilor?

Iudo, Isus ți-a întins paharul de iertare, o iertare prin sânge sfânt de Miel junghiat. Iudo, Isus ți-a întins azima și tu ai frânt trupul lui Hristos. Iudo, ai fost descoperit, dar tot nu te-ai oprit. Iudo, Isus este viu… tu cum mai ești?

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.