Am ajuns vârsta de 22 de ani… – Flavius Avramescu

Astăzi, cu ajutorul lui Dumnezeu, am ajuns vârsta de 22 de ani. Pentru unii, acest număr este unul mic, iar pentru alții este mare…sau să fim sinceri – e doar un număr. Au mai trecut și alții pe aici și alții vor trece. Am rămas plăcut surprins, din nou, de faptul că am primit peste 500 de mesaje (deja le-am pierdut numărătoarea), fie ele pe internet, postări pe pagina personală sau conversații telefonice. În toate aceste mesaje mi s-a urat de bine – multe dintre ele au fost personale și chiar mi-au smuls lacrimi. Vă mulțumesc!

Dacă am ajuns la vârsta aceasta, nu este meritul meu! Sunt recunoscător lui Dumnezeu că m-a ajutat să fiu în viață. La vârsta de 22 de ani, HELEN EWAN, a murit bolnavă, dar până la această vârstă a avut o viață exemplară de slujire. Ea era chemată doar să fie prezentă la un program de evanghelizare, pentru că acolo unde era ea, Dumnezeu lucra. Dacă-mi doresc ceva este să fiu purtător al prezenței lui Dumnezeu peste tot pe unde merg și oamenii să-L vadă pe El în mine.

22 de ani. Până aici Dumnezeu m-a binecuvântat cu o familie exemplară, cu prieteni minunați, colegi de slujire extraordinari și, mai mult decât atât, cu experiențe minunate. Pe lângă faptul că îmi doresc anumite lucruri pentru care mijlocesc în rugăciune de mai multă sau mai puțină vreme, cel mai mult îmi doresc să experimentez mai mult puterea lui Dumnezeu. Până aici El a rămas credincios și sunt deplin încredințat că vom vedea lucrări mari!

Un mesaj care doresc să vi-l las tuturor este:
Fiți tari și îmbărbătați-vă inima, toți cei ce nădăjduiți în Domnul
Psalmi 31:24

Multă binecuvântare în anii de pe pământ
și veșnici ani alături de Isus vă doresc,
Flavius Avramescu

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.