Anul se schimbă, omul rămâne… – Flavius Avramescu

Nu știu cum a fost anul 2017 pentru tine, dar sunt sigur că a început cu decizii noi. În 2016 nu ai reușit să îți duci toate hotărârile la final și ai zis că 2017 va fi anul minunii. Acum privești în urmă și vezi că, din nou, te-ai mințit singur(ă).

Nu e vina ta, ar spune unii! Așa a fost situația, lucrurile au fost imprevizibile, ai avut și altele de făcut sau…pe ultima sută de metri a intervenit ceva neașteptat. Nu știu ce ai cerut la început de an, dar întreabă-te ce ai făcut în sensul vederii minunii din viața ta? De ce să arăt acuzator cu degetul spre Dumnezeu sau spre oameni?! Eu sunt vinovat pentru că nu mi-am dus la îndeplinire tot ce mi-am propus. Regrete, dezamăgiri și supărări au fost – repet spunând au fost! Nu lăsa 2017 să treacă fără a ierta și fără a reabilita ce mai este de reabilitat.

Mai presus de toate lucrurile fiți oameni!
(1 Corinteni 16:13)

Fii recunoscător!
Pentru mine, anul 2017, a fost un an în care puteam face mai mult. Da, recunosc, am fost destul de leneș anul acesta. Puteam mai mult! Sunt recunoscător deoarece Dumnezeu a rămas credincios! M-a ajutat să finalizez studiile și mi-a pus în minte viziuni noi. Am văzut ce înseamnă să fiu în lucrarea Lui full-time, dar la momentul potrivit m-a binecuvântat și cu un loc de muncă. Am cunoscut oameni noi și am vizitat locuri noi.

Mai mult, am văzut cât de binecuvântat sunt când am fost la familia Achim. Datorită vouă, copiii au avut cu ce să meargă la școală și au avut și ce mânca. Am mai mult decât merit și totuși…nu am nimic. Sunt recunoscător pentru că mai mult decât ceea ce se vede, știu că vine ziua în care voi vedea nevăzutul și voi fi împreună cu Domnul meu în slavă.

Anul 2018 – facem lucruri mari!
Cât de mari?! Nu știu – vreau să mă las surprins de Dumnezeu! Dumnezeu ne va folosi să ajutăm în continuare familia Achim să locuiască într-o casă sigură, nu una care stă să cadă. Pe lângă aceasta, mai avem un caz asemănător și ne vom implica și acolo. Cum poți ajuta? Donează pentru lucrarea aceasta și roagă-te pentru toți cei care se implică!
Pe lângă aceasta, vom citi împreună Scriptura (având un grup format deja pe Facebook) și ne vom încuraja zilnic unii pe alții.

Dumnezeu să vă binecuvinteze și să vă pună
mai mult pe inimă implicarea în lucrarea Lui!
Flavius Avramescu

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.