ANUNȚ: Paul a plecat Acasă…

În urmă cu puțin timp, sora Rodica Volintiru a postat pe pagina ei de Facebook următorul mesaj:

Mulțumim tuturora care v-ați rugat pentru Paul
A plecat la Domnul Isus… E mai bine acolo.
Dar Inimile noastre sunt sfâșiate și fără cuvinte…
Este o durere imposibil de suportat…
Avem nevoie mai mare de rugăciune.

Așadar, ne rugăm pentru întărirea familiei Volintiru! Dumnezeu știe mai bine de ce se întâmplă lucrurile așa. Credem că Dumnezeu îi va împuternici în așa fel încât lucrarea pe care ei o fac să fie una și mai puternică.

Mulțumim celor care v-ați rugat în aceste zile! Ca o retrospectivă a situației – Paul a fost găsit mort/inconștient. După 1 oră și 20 de minute a fost resuscitat și a intrat în comă. Medicii au spus că este o minune că acesta a răspuns resuscitărilor. Viața lui era ținută doar de aparate. Creierul nu funcționa din cauză că nu putea fi oxigenat. Acum, Paul a plecat Acasă, acolo unde ne va fi tuturor mai bine.

Dumnezeu să vă binecuvinteze și nu uitați
niciodată că El rămâne credincios.
Flavius Avramescu

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

5 Comment-uri

  • Imi pare rau pentru ca treceti prin o astfel de durere. Ca parinte nu imi pot imagina prin ce durere treceti. Dumnezeul mangaierii sa isi puna mainele in jurul vostru si sa va mangaie cum numai El poate sa mangaie si sa va intareasca in aceste momente grele.

  • Numai Domnul va poate da pacea care intrece orice pricepere. El este cu voi in aceasta vale a umbrei mortii si va poarta pe bratele Sale atotputernice. Ne rugam pentru mangaierea inimilor voastre zdrobite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.