ANUNȚ! Rugăciune pentru fiul Rodicăi Volintiru

În urmă cu câteva ore, Roda Volintiru a postat următorul mesaj pe Facebook:

„Niciodată nu vom înțelege pe deplin de ce Dumnezeu îngăduie anumite situații mai dificile în viata noastră. Dar știm că El este mereu cu noi și toate lucrurile lucrează împreuna spre binele celor ce-L iubesc.

În această vreme de grea încercare peste familia noastră avem nevoie de persoane care înțeleg LUPTA SPIRITUALĂ, care știu să se roage cu pasiune , cu credință, chiar cu bucurie căci văd rezultatul.

La îndemnul Domnului am primit, ca din data de LUNI 14 AUGUST – 3 SEPTEMBRIE, să intrăm în POST DE 21 ZILE pentru cauza fiului nostru PAUL care este în coma din 5 August și doctorii nu-i dau nicio șansă.

În acest post să intre cine vrea, cine poate și câte zile poate ca să acoperim fiecare zi. Ar fi bine să fim cât mai multe persoane zilnic. Este mare bătălie spirituală căci Domnul are o mare lucrare de făcut prin acest copil și deasemenea prin noi pentru SLAVA Domnului.

În aceste zile de post (dacă se poate doar cu apa), este foarte importantă rugăciunea:
– declarăm promisiunile Domnului
– aducem laudă și mulțumire Domnului pentru ce va face El
– rugăciuni în DUHUL, căci El știe cel mai bine cum să mijlocească
– chemând DUHUL CARE L-A ÎNVIAT PE ISUS DIN MORȚI SĂ VINĂ ȘI PESTE PAUL

Nu mai putem răspunde la mesaje căci suntem mai mult la spital. Lupta e foarte grea – este LUPTA CREDINȚEI, dar NU NE ÎNDOIM, CI NE ÎNCREDEM ÎN BUNĂTATEA ȘI PLANUL MĂREȚ PE CARE DOMNUL ÎL ARE CU NOI TOȚI.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi și vine și vremea să ne BUCURĂM
de minunile Domnului.”

Declarăm că nimeni nu este așa puternic cum e Domnul nostru!
Ne unim în rugăciune în aceste 21 de zile și vom vedea cum Dumnezeu va lucra! Tu și cu mine suntem responsabili de ceea ce facem cu timpul nostru și cât investim în rugăciunea de mijlocire! Dumnezeu să te întărească pe tine, cel care te implici!

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

40 Comment-uri

 • Bunaziua dragi mei sa stitica va compatimesc dar totusi din declaratia care ati facuto onlin prin intermediul facebook eu am înteles ca baiatul dumneavoastra este întro coma profunda coma în care am fost si eu çîndva din care la fel medici au spus ca ei nu au nicio putere sa învie oameni atîta timcît dumnezeu alege acest fenomen doar dumnezeu stie ce vrea sa faca cu lutul lui noi oameni nu putem sa facem de cît atît ce ne spune el noi nu avem nicio putere fara de dumnezeu nici sa facem vreo minune nici sa putem învia pe cineva din morti .daca dumnezeu nea ales dinainte dea fi în pîntecele mamei noastre sa fim alesi lui indiferent prin ce ace vom trece prin viata asta pamînteasca numai dumnezeu cunoaste calea adevarului unde vom merge de aici mai departe .el alege acest lucru nu noi oameni iel alege pe cine lasa în viata sau pe cine nul lasa oare cunoastem noi cum gîndeste dumnezeu oare stim noi daca dumnezeu vrea ca unuldintrenoi cît sa ramîna sau cît sa nu ramîna în viata putem noi sa lom vreo decizie în acestfel putem noi oameni sa mai adaugam macar o zi în plus la zilele noastre asa ceva noi oameni nu putem decît dumnezeu el alege pe care sal ia la el si pe care sal lase aici pe pamînt sasi mai ispasasca din pacate eu cred ca dumnezeu pe cine alege sa îl ia la el mai devreme sau mai tîrziu nu o face asa întîmplator asacum credem noi ca sar fi facut el stie foarte bine dece face acest lucr pe care noi nu îl întelegem acum dar îl vom întelege atunci cînd vom ajunge sa trecem si noi cu trupul si cu sufletul nostru prin tot ce ace a trecut hristos oare hristos a trecut întîmplator prin tot ce a trecut sau dumnezeu tatal a vrut sa îngaduie asta asa este si cu noi oameni hristos sa întrupat de la duhul sfînt în fecioara maria ca apoi sa se nasca pe pamînt sa ne arate noua ca pana nu trecem pe unde a trecut el nu putem sa devenim fii ai celui sfînt deacea eu va spun fratilor sa nu ne împotrivim niciodata în tot ce ace vrea sa faa dumnezeu cu lutul lui oare poate cineva dintre noi sa mai intre din nou în pîntecele mamei sale si sa se nasca din nou eu va spun fratilor ca nu .de acea trebuie sa lum bine seama la tot ce ace a facut hristos pentru noitoti si sa nu ne dezamagim sau sa ne înselam ca timpul care va sa vie este foarte aproape aveti mare grije sa nu cadeti în deznadejde sau în vreo ispita ca diavolul sta la pînda abea asteapta sa facem asa dupa cum vrea el oare nu cunoasteti scripturile ca chiar si pe însusi fiul lui dumnezeu a încercat sal faca sa se lepede de dumnezeu cînd era în pustie de ia aratat toate bogatiile pamîntului iar hristos find fiu din dumnezeu ia zis înapoia mea satano slujestei tatalui meu care este în ceruri nu poftelor tale celor trupest si bogatiilor tale celor pamîntesti.

 • Dumnezeu ss va binecuvanteze,sa va ocroteasca si sa intervina cu Duhul de Viata si cu sanatate,pentru fiul bolnav!Ma alatur cauzei Rodicai!Am fost extrem de zidita de vorbele ei de Duh,de-a lungul ultimilor doi-trei ani!Dumnezeul nostru poate scrie in orice clipa VIATA ,in dreptul baiatului!Sa ne unim pe campul postului si al rugaciunii in Duh,in lupta spirituala!Amin.

 • Nu mult inainte de asta am primit cadou din partea Rodichi,cartea „Secretul bucuriei”.Dupa asa o lucrare puternica diavolul vrea sa-i fringa bucuria.Dar Cel ce e in noi e ma tare decat cel ce e in lume!!!
  Ne rugam si postim,Dumnezeu poate!!!!

 • We are praying for you Paul. God can never fail, he will heal you completely. All the love and prayers to you from Uganda.

 • Suntem alaturi de voi… DOMNUL SA SE INDURE SI SA LUCREZE IN DREPTUL ACESTUI TANAR …. DOMNUL SA REVERSE IN CONTINUARE HARUL LUI PESTE PARINTI.GBY

 • Familia băiatului trece printr – un mare necaz, Dumnezeu sa le dea putere! Îndrăznesc totuși sa întreb Pt cine e postul și de ce este nevoie… eu cred ca pe Dumnezeu este simplu sa Îl rogi și nu sa Îl indupleci prin post…Nu cred ca Dumnezeu așteaptă așa ceva de la noi… Cu toate acestea, sunt sigura ca dacă e in planul Lui, El are putere sa facă o minune!Sper sa nu supăr pe cineva, dar cred ca avem o imagine deformata despre Dumnezeu!

  • Eu cred ca aveti o parere gresita despre post. Nu postim ca sa il induplecam pe Dumnezeu ci postim ca sa ne curatam pe noi. Postul ne disciplineaza. Prin post ii spunem Domnului ca il dorim pe El si Il alegem mai presus de dorintele noastre firesti. Va recomand sa cititi cartea „Disciplinele Spirituale-Richard Foster” pentru o mai buna intelegere. Postul este o arma puternica.. merita sa o studiati pentru a o folosi asa cum trebuie.
   Dumnezeu sa dea izbanda. Fiti binecuvantati.

  • Rolul postului nu este de a indupleca pe Dumnezeu sau a-L impresiona. Cand postesti cu apa, gandirea este mai clara, spiritul mai flamand dupa hrana spirituala, asimiland-o mai bine. Postul ne ajuta pe noi sa ne apropiem mai bine de El.
   Dumnezeu sa asculte rugaciunea celor care se roaga pt el…
   Te rog Tata, mai ingaduie ca acest tanar sa ramana printre noi, sa fie o minune vie…pentru convertirea altora, pentru slava numelui Tau…Amin!

 • Post cu apa ??? De unde l ati luat ?? Asa a postit si Hristos ?? Eu nu cred…asa ceva nu este biblic….imi pare rau…sunt invataturi baptiste…
  Domnul face rana ( cu un scop) si tot El o leaga la vremea potrivita!
  Sa ne ajute pe noi sa intelege rostul incercarii prin care ne ingaduie! Domnul sa va calauzeasca ! Amin.

 • Dumnezeu sa se atingă de Paul si sa i-l vindece să-L trezeasca pe el din coma in care a intrat . Dumnezeu sa binecuvinteze familia aceasta .Am fost la o conferința dea sorei Rodica si am cumpărat una din cărțile dânsei iar pe o pagina mi-a lăsat un gind frumos care spunea asa : Octavia sa nu te temi de nimic căci însuși tatăl tău ceresc te tine de mina . Cartea ce am luat-o eu se intitula : in dragoste nu este frica ! Doresc sa ii multumesc frumos căci ma ajutat foarte mult iar mai mult de atit cind sa uitat la mine a spus : aveți o fetita care va face probleme Dumnezeu o sa o vindece! Ea nu ma cunoscut însă Dumnezeu a vorbit prin ea . Fetita mea are ADHD iar Dumnezeu știu ca poate sa o vindece la fel cum poate să-l trezească pe Paul din coma in care a intrat.Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe toți si sa fie cu noi sa ne ajute sa mijlocim in rugăciune pt aceasta cauza . Mulțumim Doamne lucrează tu Tata Ceresc !

 • Dumnezeu Nostru e Mare si e Viu! El are Totul, si El e Totul! Unitatea in Credinta e f importanta, Dio va da biruinta indiferent in ce fel! Pacea lui Hristos sa consoleze familia, ma unesc si eu or Victoria lui Hristos! Fiti binecuvantati!

 • Dumnezeu sa il aiba in paza si sa se indure de Paul! EL este CEL ce poate totul! Domnul sa va intareasca, sa va dea pacea SA si sa fie cu voi cu toti, intreaga familie Volintiru, la fiecare pas! El va poate scoate biruitori, ramaneti tari in credinta! Dumnezeu sa va ajute la aceasta! Amin! Sunt alaturi de voi si ma rog ca Dumnezeu sa va mangaie si sa va intareasca in credinta. EL este ACELA care are ultimul cuvant in toate si voia LUI se implineste in toate. EL poate totul! Laudat sa fie Domnul in veci! Amin! Nu dezdanajduiti! Dumnezeu este cu voi!

 • Va sustin in rugaciuni! Domnul sa i dea vindecare lui Paul si sa aduca bucurie in inimile parintilor! Fiti binecuvantati!

 • „Boala aceasta nu este spre moarte, ci spre slava lui Dumnezeu, pentru ca Fiul lui Dumnezeu să fie proslăvit prin ea.” (Ioan 11:4)

 • Domnul e biruinta in totul, nu putem intelege multe lucruri dar totul este sub controlul celui Preainalt! Pacea lui Hristos sa ramana in inimile celor dragi a lui Paul,Mana lui Hristos sa va protejeze SI sa vedem cat mai repede Victoria lui Hristos! Miracolul sa fie, si toata Lauda,Gloria, Slava sa se inalte la Domnul!

 • Dumnezeu sa-i redea viața si sa-l trezească din coma pe acest copil frumos de 18 ani Paul. Nu mai o minune il mai poate salva. Doamne ai milă de această familie îndurerată si te rugăm sa faci o minune că numai tu ești in măsura să le readuci fiul la viață. Îți mulțumim în continuare Dumnezeul nostru si Tatăl ceresc impreună cu fiul tău Isus Cristos care l-ai înviat din morți.
  În numele tatălui și al Fiului și al sfântului duh, Amin.

 • Rugați-vă foarte mult noaptea pentru că rugăciunile de la ora 3-4 noaptea au foarte mare efect.
  Sper ca rugăciunile noastre să-l trezească pe Paul și sa-si reia viața in continuare pe pământ alături de părinții, fratele și surorile lui. Aleluia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.