„CÂND CEASUL SE DĂ ÎNAPOI”… – Flavius Avramescu

De multe ori în viața mea, am vrut să dau timpul înapoi, fie acest timp doar o oră, dar nu am putut. Au fost momente când doar câteva minute mă puteau salva.

Când am aruncat vorbe care au rănit, când am glumit fără să gândesc, când am mințit, când nu am făcut ceea ce trebuia să fac sau când am făcut ceea ce nu trebuia… Au fost momente când am mers unde nu trebuia sau am dat la o parte persoanele care trebuiau să îmi fie aproape. Dacă aș fi putut da timpul înapoi în acele momente, îmi spuneam eu, totul putea fi altfel. Nu a fost tocmai așa…

În ciuda faptului că au fost momente în viața mea în care am câștigat, au fost și alte momente în care am reușit să învăț. Prin toate cele prezentate mai sus și multe altele, am învățat ce înseamnă să îmi asum consecințele acțiunilor personale, să iubesc ce trebuie sau pe cine trebuie, să fac alegeri bune pe viitor și să văd că harul lui Dumnezeu este nemărginit pentru viața mea.

CÂND CEASUL SE DĂ ÎNAPOI, TIMPUL ÎȘI CONTINUĂ MERSUL!
Nu contează că dormi cu o oră în plus! Ceea ce contează este când te trezești, cum te trezești și ce faci în ziua care îți stă înainte. Chiar dacă soarele va fi mai devreme pe cer în diminețile următoare, te asigur de faptul că și noaptea va veni mai repede. Într-o vreme în care noaptea se apropie cu pași repezi, ce fel de oameni ar trebui să fim noi?!

Flavius AVRAMESCU

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.