Câteva gânduri la împlinirea vârstei de 23 de ani…

Astăzi Dumnezeu a rânduit să ajung ziua în care să pot spune că în urma mea s-au scurs 23 de ani. Nu au fost ani ușori, dar nici grei. Prin gândurile de mai jos doresc să vă motivez în a vă urma visul vostru și a accepta chemarea lui Dumnezeu pentru viața voastră.

M-am întrebat și astăzi, ca de ziua mea, ce aș dori să primesc. Răspunsul mi l-am dat imediat – deja viața mea este un cadou. Văzând cele peste 600 de mesaje cu urări de bine, mi-am dat seama că în primul rând am fost așezat într-o comunitate care știe să mai dorească binele aproapelui. Într-o lume a indiferenței, a umilinței și a sinelui, eu sunt înconjurat de oameni care se opresc din alergarea lor pentru a ura de bine. Mulțumesc Domnului pentru fiecare dintre voi!

Printre persoanele amintite mai sus s-au numărat oameni necunoscuți, prieteni apropiați sau depărtați, cunoștințe, neamuri și familie. Pentru toate aceste categorii mulțumesc deasemenea lui Dumnezeu. În primul rând, mă opresc asupra familiei mele. Câte lupte și intersecții de drumuri am avut cu ei, doar noi și Dumnezeu le știm. Câte vom mai avea, doar Dumnezeu mai știe, dar în toate acestea am fost și vom fi împreună! Am o familie ca oricare alta, dar îmi place să spun că a mea e mai specială, așa cum și tu vei spune despre a ta. Ei îmi sunt alături mereu! Prietenii, neamurile, oamenii, relațiile vin și pleacă, dar familia rămâne!

Prietenii sunt acei oameni care mi-au dat azi mesaje continuu. Neamurile mi-au urat de bine. Frații slujitori deasemenea au venit cu gânduri bune. Necunoscuții au transmis o urare și chiar au mulțumit (mare parte din ei) pentru lucrarea Părtaș cu Hristos. Însă mai presus de toate acestea, Dumnezeu! Da, Dumnezeu este Acela care îmi știe inima, starea și lupta. El nu-mi cunoaște intimitatea pentru a mă bârfi, ci pentru a-mi da biruință!

23 de ani. Am început și acum începe a da puține roade lucrarea online. Evanghelizări, gânduri, mărturisiri, rugăciune, încurajare, leadership, locul de muncă, școala, studii personale, provocări… sunt alte lucruri în care mă implic.

Și totuși, ce-mi doresc?! Îmi doresc pe zi ce trece ca eu să mă micșorez, iar El să crească în mine! Îmi doresc să fiu închinător autentic și unealta folositoare în mâna Creatorului. Îmi doresc să am impact în jurul meu și mă rog să formăm o comunitate online prin care să schimbăm starea celor din jurul nostru. Am nevoie doar de 5000 de oameni pentru aceasta!

Motivele mele de rugăciune: să nu mă depărtez de Dumnezeu; să rămân statornic și tare în El. Mă rog pentru lucrările în care sunt implicat. Mă rog pentru un sponsor pentru lucrarea Părtaș cu Hristos. Mă rog pentru formarea echipei care să fie pe aceiași lungime de undă cu lucrarea aceasta. Mă rog pentru impact. Și sunt multe alte lucruri, dar totuși – mulțumesc pentru că toate sunt în mâna lui Dumnezeu.

Vă mulțumesc pentru aportul adus acestei zile și pentru lucrarea pe care o faceți fiecare! Nu căutați să fiți ca alții, ci fiți ceea ce Dumnezeu v-a creat să fiți. Astfel, o să aveți propășire și putea ridica în orice situație steag de biruință!

Dumnezeu să vă binecuvinteze!
Flavius Avramescu

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.