Conferința 10 ani Resurse Creștine

Luna noiembrie va marca 10 ani de la lansarea site-ului Resurse Creștine. Cu această ocazie ne-am gândit să trecem dincolo de ecrane și să ne întâlnim într-o atmosferă de sărbătoare la Biserica Poarta Cerului din Timișoara. Vrem să aducem mulțumire lui Dumnezeu pentru cei 10 ani de slujire și binecuvântare în tot ceea ce înseamnă Resurse Creștine.

Vă cerem ajutorul în următoarele domenii:
– rugăciune: vrem ca data de 7 noiembrie să fie o zi de post și rugăciune pentru conferință. Vă invităm să vă alăturați în rugăciune ca Dumnezeu să-și proslăvească Numele în tot ce se va face.
– participare: chiar dacă sunteți mai departe, ne-am bucura să vă întâlnim și să avem un timp binecuvântat împreună. Dacă aveți nevoie de cazare, sperăm ca cei care locuiesc în Timișoara să vă poată oferi un loc, de aceea vă rugăm să urmăriți pagina de facebook a evenimentului.
– oferire de cazare: dacă puteți oferi un loc de dormit celor care vin de mai departe, vă rugăm să ne anunțați pe pagina de facebook a evenimentului sau prin formularul de contact.
– implicare în organizare: dacă puteți să ne ajutați cu orice în privința organizării, vă rugăm să ne contactați. Nevoile sunt diverse, de la primirea participanților, până la pregătirea gustărilor pentru părtășie.
– implicare în promovare: fie că aveți un blog sau vorbiți cu prietenii, orice informație răspândită despre conferință este binevenită. Puteți prelua bannerele de pe site și informațiile din această știre.

De asemenea, puteți să vă invitați prietenii folosind pagina de facebook a evenimentului.
– donații: orice sumă este binevenită și ne va ajuta să acoperim cheltuielile conferinței. Detalii despre cum puteți dona găsiți pe această pagină.

21 Noiembrie 2015, Poarta Cerului - Timișoara
Invitați: Excelsis Worship & Ghiță Mocan

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.