Continuăm rugăciunea pentru Abigail și familia Mocan

Se observă faptul că rugăciunea primește răspuns. Pe lângă aceasta, împreună, am văzut că atunci când ne-am unit Dumnezeu a lucrat. Într-un fel sau altul a făcut-o – niciodată nu a stat nepăsător. Mulțumim de sprijinul în rugăciune pentru familia Mocan.

Fiica lor, Abigail, a ajuns în Roma și va urma să primească rezultatele analizelor pentru a începe operația de transfer de celule stem (vezi articol aici). Continuăm mijlocirea!

Iată ce a transmis mama lui Abigail, Aurelia Daniela Mocan:

Bună seara,
Noi am ajuns în Roma sâmbătă la amiază. Azi am făcut primele analize din sânge. Rezultatele au fost precum cele din România, adică aplazie prelungită. N-am terminat cu transfuziile. Mâine, Abigail, este programată la puncția medulară. I se vor verifica blaștii, iar mie, lui Calin și Amos ni se vor face testele de compatibilitate.
Mi-am făcut o părere despre spitalul din Roma, dar o să vi-o împărtășesc mai târziu. Medicul este foarte ok și amabil, mulțumit de rezultatele de la Oradea (pentru situația noastră).
Pentru comunicarea în limba italiană ne-au ajutat niște prieteni de aici din Roma. În alte situații eu puneam întrebările în engleză, iar medicul îmi răspundea în italiană – ideea e ca ne-am înțeles bine.
Suntem în perioada în care încercăm să ne acomodăm în Roma, în mod special cu traficul de aici; pentru parcări nu există reguli.
Când știm rezultatele, postez!
Domnul cu voi.

Revenim cu detalii când vom afla ceva nou. Ne rugăm și în continuare – Dumnezeu să lucreze!

Flavius Avramescu

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.