Da, totuși am ieșit în stradă… @Timișoara – Flavius Avramescu

Chiar dacă m-am confruntat în urmă cu o seară cu gândul că nu trebuie să ies în stradă deoarece ajutorul pe care îl pot oferi cel mai mult este acela de a mă ruga, în această seară am hotărât să ies, dar nu oricum ci având un mesaj clar – acest mesaj poate fi citit mai jos:

Studenții sunt aici și elevii de asemenea. Dorim să vă mulțumim pentru că aveți grijă de noi să nu mai avem viitor frumos în propria noastră țară.

Educația pe care o primim din partea dumneavoastră ne conduce spre o ideologie prin care admitem faptul că este bine să fi infractor, este deja o modă printre voi, cei care ar trebui să ne conduceți cu demnitate și dragoste…doar așa va merge țara aceasta?! Ne autodistrugeți poporul și pe voi întocmai, dragi guvernanți!

Bunicii și părinții noștri sunt și ei aici. Au trudit mult să ne formeze oameni pentru o societate mai bună. Astăzi strada este plină pentru că tot efortul lor este luat peste picior de domniile dumneavoastră, cei care veniți noaptea ca hoții și dați ordonanțe de urgență ca să vă fie vouă bine.

În urmă cu aproape 30 de ani, în zona aceasta (Timișoara) se striga „LIBERTATE!” și „EXISTĂ DUMNEZEU!”. Se pare că noi suntem încătușați în libertate, iar voi, cei care trebuie să fiți încătușați sunteți liberi. Ne-ați furat libertatea, ne-ați privat de ea… Voi o aveți din plin fizic, dar nu uitați că nu noi suntem adevărații prizonieri, ci voi – prizonieri în propriul suflet, un suflet care moare..

Ați atacat și furat libertatea, da! S-a strigat „Libertate” în ’89 și se pare că de atunci și până acum ați avut mână liberă să ne vindeți și să ne furați. Ce să zic?! Asta da libertate, însă vreau să vă spun ceva important. La revoluție se striga și „Există Dumnezeu!” – pe Acest Dumnezeu nu ni-L puteți fura! El încă există și nu cred că privește cu prietenie spre faptele voastre…

Ne-am întors în istorie. Ne-am întors de unde s-a plecat, dacă s-a plecat de acolo sau doar s-a dat o impresie că am avut progres cândva.

Iubiți-vă țara! Iubiți oamenii! Fiți drepți! Întorceți-vă privirile spre Dumnezeu așa cum părinții și bunicii noștri au făcut-o în ’89.

Dumnezeu să vă binecuvinteze!
Flavius Avramescu

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

3 Comment-uri

  • Bine spus , dar cum ar putea acești guvernanți sa înțeleagă ceva cand au o conștiința deteriorata, cand se gândesc doar la ei si nu la țara. Oameni josnici, fara caracter, fara scrupule, hoți si înșelătorii si ceva si mai grav, fara frica de Dumnezeu. Sunt categoria care nu le e Rușine de oameni si nu se tem de Dumnezeu. Rușine lor

    • Lor rușine, nouă putere – atât în rugăciune cât și în fapte!
      Dumnezeu are grijă de toate lucrurile – nu se va lăsa de rușine! Florin, fi un exemplu! Fă diferența în bine, în orice moment, în orice loc.
      Dumnezeu să te binecuvinteze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.