DAR din DAR – de ce să fi acolo?!

Conceptul de DAR DIN DAR a luat ființă în urmă cu aproximativ 9 ani. Nu a fost la mult timp după ce Marian Mocanu, cunoscutul violonist creștin, s-a întors la Dumnezeu. Spune el: îmi părea rău că nu a fost mai devreme, că nu a fost nimeni care să mi-l arate pe Dumnezeu mai de mult.

Acest proiect nu este unul oarecare, ci este unul care a fost primit pe genunchi. După rugăciune, Marian a avut un vis în care a auzit doar atât: DAR ÎN DAR și desigur, o viziune. La început, s-a dorit să se aducă oameni din lume care să ia parte la acest proiect deoarece, spunea el, vedetele nu vor cere bani, fiind un concert caritabil. Strada a fost prima chemare pentru acest concert. Prin pliante împărțite și discuții om la om, oamenii au aflat despre acesta.

Nimeni nu mă cunoștea și nu m-ar fi susținut. Un fost drogat, după 2 ani de pocăință – ce putea să facă un astfel de om? Nu așteptam să am susținere…, spune Marian Mocanu. Dragostea lui față de Dumnezeu nu l-a împiedicat să meargă înainte. Chiar dacă oamenii nu aveau încredere în el, Marian se încredea în Dumnezeul care era în el. Totuși, rând pe rând, au venit și oameni care l-au încurajat, dar doar atât – nu au avut o implicare directă. Și iată că a trecut prima ediție.

În prima ediție, o fetiță a fost vindecată de neuroblastom. În anul 2017, mai este un caz – Alesia. Care din nou are un neuroblastom, la fel ca acea fetiță care a fost vindecată în prima ediție. Eu cred că Dumnezeu o va vindeca și pe Alesia! – afirmă cu tărie Marian.

Acest proiect are ca scop și a arăta celor din lume faptul că pocăiții nu sunt sectanți, nu sunt fanatici și să observe că în prezența lui Dumnezeu totul este minunat.

Damaris (9 ani) este și ea un caz pentru care se donează. Această fetiță are tumoare. La 9 ani să ai viața pe muchie de cuțit este foarte dificil, dar încă mai este speranță, încă poți ajuta la o șansă, încă se poate face ceva, atât pentru Damaris, cât și pentru Alesia. Vrei să fi omul care faci o diferență în bine? Vrei să fi mulțumit în viitor pentru diferența pe care o faci în prezent?! Este șansa ta să faci ceva…

Data: 14 decembrie 2017
Locul: Palatul Copiilor – București
Ora: 20:00
Taxa de intrare: 10 lei (donație)
Invitați: Cătălin Ciuculescu, Andreea Cruceanu, Remus Răducan (predică), Rugul Aprins, Marian Mocanu, Florin Nae, Johnatan Zăgrean (fost dependent de droguri) și alții.

Tot ceea ce se strânge va fi dat pentru cele două cazuri. Eu, personal, cred că 10 lei este ceva foarte puțin. Dacă mergi acolo – te încurajez să mergi dacă ai posibilitate – gândește-te la faptul că poți schimba cel puțin două vieți! Totuși, dăruind și ajutând aceste cazuri, în primul rând te ajuți pe tine!

Dumnezeu să binecuvinteze această lucrare!
Flavius Avramescu

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.