UPDATE: „Desiree se simte mai bine!”

UPDATE: Acum 34 minute, Theo Pascalău, fratele lui Otto și unchiul fetiței anunță prietenii de pe Facebook faptul că Desiree se simte mai bine.
Acesta a spus: Mulțumim tuturor pentru rugăciuni, apreciem enorm, în astfel de momente se vede adevăratul caracter! Vă prețuim, și vă mulțumim pentru rugăciuni, sunt convins că Dumnezeu ne-a ascultat! Desiree se simte mai bine! Domnul e bun! (Theo Pascalău, Facebook)

Vă mulțumesc și eu pentru implicarea dvs în această lucrare!
Într-adevăr, în astfel de momente se vede adevăratul caracter creștin.

_ _ _ _ _ _ _ _ _

Se pare că în ultima vreme primim vești care ne pun pe genunchi. Și acum suntem chemați să arătăm unitatea Bisericii lui Hristos și sprijinul pe care ni-l acordăm fiecare unii altora în ceea ce privește rugăciunea.

Acum câteva momente Theo Pascalău, fratele lui Otto Pascal a postat pe pagina lui de Facebook cererea de rugăciune spunând următoarele:

Rugați-vă urgent pentru nepoțica noastră Desiree, fetița fratelui meu Otto Pascal. E internată de urgență la spital. Domnul să aibă milă de trupușorul ei! Rugați-vă împreună cu noi!

NE UNIM!

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

12 Comment-uri

 • Domnul să fie pe locul de lucru, să-și arate peterea în toată splendoarea Sa și să-și întindă mâna Lui Puternică de Medic Suprem, și iubitor de copii.Dumnezeu să-ntareasca și familia.Domnul fie Lăudat! Amin!!!

 • Doamne stim ca doar tu prin Puterea Ta poti sa vindeci aceeasta fetita minunata. Te rugam din suflet sa iti reversi Balsamul Tau vindecator pesteste aceest ingeras scump. Stim ca doar Tu esti Medicul Suprem, stim ca acolo unde Doctorii nu mai pot sa faca ceva Tu esti Unicul Salvator. In Numele Domnului Isus Hristos ai mila si indurate Medic Divin de aceest sufletel scump! Amin!

  • Bună ziua!
   Micuța Desiree a fost transportată de urgență la spital şi pusă în aparate. Surse apropiate (din familie) au spus că medicii nu au reuşit să dea încă niciun verdict. Când vom afla informații noi vom pune un UPDATE la articol.
   Mulțumim de înțelegere!

   • Nu cred că a spus-o cu rea intenție, ci din curiozitate. Poate a dorit să se roage specific. Nu e nimic greşit în acest lucru..
    Dumnezeu să te binecuvinteze şi să-ți răsplătească faptul că te-ai rugat şi tu pentru această cauză!

 • Ne unum in rugaciune pentru aceasta familie intradevar dumnezeu lucreaza spre binele celor cel urmeaza sa ne incurajam fratilor cand trecem prim felurite incercam azi aceasta familie mane nu stim in care casa va fi domnul in lucrare hai sa ne unim inimile spre slva lui sai cerem indurare si vindecare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.