INFO: Despre Paul Volintiru – continuăm să mijlocim


Am reușit să vorbesc puțin cu sora Rodica Volintiru. Această mică discuție am avut-o deoarece sunteți printre voi oameni care doriți să aflați detalii și să cunoașteți detalii referitor la de ce s-a ajuns în situația asta. Vreau să vă spun de la început un lucru: nu este atât de importantă cauza, ci cel mai important va fi efectul rugăciunilor noastre, chiar dacă este bine să cunoaștem deseori și de ce ne rugăm (aceasta pentru oamenii care chiar se roagă și o fac într-un mod specific). Iată ce ne spune sora Rodica:

Mulțumim foarte mult pentru dragostea tuturora cu care ne înconjurați în această vreme prin post și rugăciune! Paul este încă la fel – în comă gravă din 5 August. Doctorii au declarat: creierul este mort si de aceea nu ne dau NICIO SPERANȚĂ El este pe Life suport (adică doar aparatele îl țin în viață).
Noi le-am spus căci credem în miracole pentru că avem un Dumnezeu ATOTPUTERNIC Ei încearcă să ne convingă să renunțăm căci e imposibil de restaurat.
Atunci le am zis:
Tocmai de aceea noi ne încredem în Minunea Domnului! Când nu mai e nimic de care sa te sprijinești sau în care să speri – Dumnezeu din nimic a creat Universul…

Cauza acestei stări a lui Paul este una acum necunoscută, dar ne-o va comunica Paul când se va trezi. El a fost găsit fără viață! Trecuse o oră și 20 minute până l-au readus doctorii din nou la viață. Aceasta e o MINUNE au declarat doctorii că după atâta timp a fost posibil ca inima sa-i bată din nou. Noi știm ca Domnul e în control când are un plan pentru cineva – ÎNVIE MORȚII…
Coma este cauza lipsei de oxigen în creier, stând atât de mult fără ca inima sa-i bată, iar celulele creierului au murit. Inima îi bate acum normal

(Rodica Volintiru)

PERSONAL, FAC UN APEL PENTRU TOȚI CEI CARE MIJLOCIȚI!
Faceți mijlocirea din dragoste pentru Dumnezeu! Nu este atât de important trecutul și cauza – aceste informații nu-l vor salva pe Paul! Însă intervenția lui Dumnezeu, datorată rugăciunilor cu credință izvorâte din inimi sincere și pline de Duhul lui Dumnezeu, va aduce minunea! Dumnezeu va avea planuri mari cu Paul – aceasta este promisiunea pe care Marian și Rodica o au. De aceea, rămânem conectați în mijlocire! Dumnezeu va lucra!

Flavius Avramescu

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

6 Comment-uri

 • Cu o sapt in urma, am început sa ascult conferințele care ma întăresc și ma ridica la un alt nivel decât cel la care sunt… acum, din păcate nu știu ce sa mai spun… as vrea sa știu părerea celui mai înțelept om… d ce Dumnezeu a îngăduit asta? Îmi pare nespus d rău…. sper ca Domnul Isus și Tatăl Ceresc sa va dea putere, biruința, înțelepciune nu va cunosc personal doar din ce am ascultat dar suficient încât sa regret din suflet clipele prin care treceti… deși nu sunt un om pocăit, din păcate ,încă…. ma rog din inima pt necazul fie căruia indiferent d ce natura este. Am crezut totuși ca un om a lui Dumnezeu care este așa aproape d el , mai este ferit cât d cât… din păcate asta este viața … Dumnezeu are cheia la tot. Îmi doresc sa nu îngăduie pe nimeni la așa necazuri mari și sa țină cont ca și noi suntem copiii lui și îl iubim fie ca suntem sau nu rătăciți…
  Domnul Isus sa va binecuvânteze cu har și pace! Sa va de a putere și biruința desi cuv sunt d prisos… ma doare durea fie căruia. Am sa ma rog in continuare pt toată lumea!

  • Da, este ferit de rau , de iadul vesnic mai ales; nu pot oamneii intelege ce erau si ce e bine pt o persoana la un moment dat; toate lucrurile lucreza spre binele celor ce L iubesc pe Dumnezeu;sa ne bucuram ca l a luat la EL , Dumnezeu NU GRESESTE NICIODATA>Durerea e mare acum, aici; dar in final nu e decat bucurie.Decat sa triesti mult pe pamant si apoi sa mergi la cel rau….E mai bine asa.

  • Dragă Andreea,

   Din ceea ce ai scris, percep că credința ta în Dumnezeu ți-e puțin clătinată și este de înțeles acest lucru, dat fiind ce i s-a întâmplat recent familiei Volintiru.

   Dacă vrei cu adevărat să înțelegi de ce Dumnezeu permite ca astfel de tragedii să se întâmple în viața credincioșilor, o să te rog să intri pe siteul meu la secțiunea de contact, să iei adresa de e-mail de acolo și să-mi scrii. Vom continua discuția acolo.

   Cu sinceritate,

   Cătălin Oancea

 • Acelasi DUMNEZEUplin de dragoste,Sa Fie de partea voastra,Sa Va dubleze puterile sufletesti,sa Va Dea o inima curajoasa,si Sa Grabeasca venirea Lui,in El ne incredem ,El Ne conduce pasii spre eternitatea cu EL.Fiti binecuvintati zi si noapte,amin,amin

 • Dumnezeu isi va duce planul Lui la capat chiar daca nu intelegem de multe ori si ne intrebam ,,de ce?,, sa nu ne grabim sa ne dam cu parerea ca s-ar putea sa nu coincida gândurile noastre cu gândurile Lui. El este in control si este vrednic de incredere si face din suferință un râu de iubire si bucurie. El toate lucrurile le reinoieste ca cele vechi sa moara. El este olarul noi suntem lutul, sa ne lasam modelati cu incredere de Credinciosul olar pt ca stie ce face si toate sunt spre binele celor ce-L iubesc pe Dumnezeu. Sa ne aducem aminte de Iov când ceilalti toti l-au judecat gresit crezând ca Dumnezeu l-a pedepsit dar inaintea Lui nu era asa si CRED ca Dumnezeu o pregateste pe Rodica si familia ei mai mult in lucrarea pe care El a pregatito si o intareste mai mult ….pt ca El o va tine tare Slavit sa-I fie Numele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.