Otto Pascal: Despre starea fetiței noastre, Desiree

În urmă cu puține minute, Otto Pascal a scris pe profilul personal de Facebook despre starea fetiței sale, Desiree.

Despre starea fetitei noastre Desiree!
Ca parinti am trecut prin niste clipe ff grele..numai Dumnezeu a facut sa fim chiar ajunsi la spital cand fetita a intrat in convulsii nemaiputand respira si ochisorii ei scumpi clipeau ff des si erau dati peste cap..jumatate fara viata, invinetita si fara puls alergam cu ea pe culoarele spitalului la terapie intensiva. Astazi am aflat cauzele deshidratarii acute rezultatul febrei varsaturi si dearee, Virusul Rotavirus, un virus care daca nu e monitorizat poate fi fatal pt copii de pana la 3 anisori. Fiindca Desiree e mai bine si astazi s’a intors acasa am vrea sa multumim familiei noastre largite din tara cat si de peste hotare pentru rugaciuni. Sunteti parte din familia noastra si suntem bucurosi ca atunci cand este greu simtim unii cu altii! Dumnezeu sa va binecuvinteze! Multumim Domnului pentru multele minuni din viata noastra!” (Otto Pascal; sursa Facebook)

Vă mulțumesc şi eu pentru cifra extraordinară de aprox. 50000 persoane care ați luat aminte de această veste şi celor care v-ați pus la o parte timp pentru a vă ruga pentru micuța Desiree.

Dumnezeu să vă răsplătească!
Flavius Avramescu

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

2 Comment-uri

  • Si noi am trecut printr-o situatie asemanatoare. Baietelul nostru avea doi ani cand a facut convulsii de la rotavirus. Convulsiile s- au repetat de fiecare data cand facea enterocolite. Sa o supravegiati tot timpul sa nu se deshidrateze. Domnul sa fie cu voi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.