ravizacharias

RAVI ZACHARIAS – (PROBABIL) ULTIMELE ZILE DIN VIAȚĂ

Ultimele zile de viață, dar trăite cu o speranță extraordinară. O credință în Acela pe care L-a slujit și L-a urmat pe parcursul întregii lui vieți.

Zilele trecute, Ravi Zacharias, a postat pe Instagram o fotografie împreună cu soția lui însoțită de descrierea „Împreună atât în boală, cât și în sănătate”. Fotografia a fost postată cu ocazia celei de-a 48-a aniversare a căsătoriei lor.

Pe site-ul RZIM (Ravi Zacharias Internatinal Ministries), organizația de misiune a lui Ravi Zacharias, a apărut un mesaj scris de fiica apologetului, Sarah Davis. Acest mesaj a fost tradus și îl vom posta în cele ce urmează:

Dragi prieteni,

Vă mulțumesc foarte mult pentru rugăciunile făcute cu credincioșie în lunile ce au trecut, pentru familia și tatăl meu, care a suferit o intervenție chirurgicală la spate și a urmat tratamentul pentru cancer.

Cuvintele nu sunt îndeajuns pentru a exprima deplina noastră recunoștință pentru dragostea pe care ne-ați arătat-o.

Recent am aflat că deși tumoarea aflată în osul sacral al tatălui meu a răspuns pozitiv chimioterapiei, zona în care cancerul s-a răspândit în cea mai mare parte, s-a înrăutățit. Oncologistul lui ne-a transmis că acest tip de cancer este foarte rar și agresiv pentru corp, și nu ne mai rămâne nicio opțiune de tratament alternativ: din punct de vedere medical, au făcut tot ce le-a stat în putință.

Ravi, Margie și Naomi se reîntorc din Houston și vor rămâne acasă, în Atlanta, locul în care vom putea rămâne împreună, pentru timpul îngăduit de Domnul.

Suntem plini de recunoștință înaintea lui Dumnezeu pentru bunătatea și dragostea Sa, dovedite în atât de multe feluri. Dragostea și grija voastră pentru noi este una dintre cele mai minunate căi prin care Dumnezeu își exprimă bunătatea.

De asemenea, suntem plini de recunoștință pentru grija echipelor de medici de la Centrul de Cancer MD Anderson, și pentru prietenia celor ce au slujit cu atâta dragoste si credincioșie, ce ne-au fost alături prin cele mai minunate și neașteptate căi.

După multe săptămâni în care familia noastră a fost separată, suntem nerăbdători să petrecem timpul rămas împreună. Voi sunteți de asemenea familia noastră. Vă iubim și vă suntem recunoscători că ați ales să ne fiți alături în această încercare.

Vă mulțumim fiecăruia în parte pentru credincioșia cu care susțineți lucrarea și chemarea tatălui meu, și înaintarea răspândirii Evangheliei în întreaga lume. Știm că Dumnezeu ne numără toate zilele și a dat un scop fiecăreia dintre ele; așadar, doar El știe numărul zilelor lui Ravi rămase pe acest pământ.

Mai devreme sau mai târziu, va veni o zi în care vom sluji în continuare fără prețuitul nostru fondator,deși știu că iubirea lui lăsată nouă ca moștenire, ne va sluji ca inspirație și ne va angrena în lucrarea Domnului său, chiar într-un mod mai uimitor decât am trăit până atunci.

Deși trecem prin multe stări de emoție, suntem totuși plini de pace; ținându-ne tare de adevărul că Dumnezeu știe totul, vede totul,este suveran și bun. Gândul imensei bucurii pe care tatăl meu o va simți mă mângâie.

Vă mulțumim că ne-ați fost alături neîncetat și pentru rugăciunile făcute cu credincioșie.

Cu dragoste,
Ravi, Margie, Naomi și Nathan

Ne rugăm ca Dumnezeu să întărească întreaga echipă RZIM, familia Zacharias și așa cum spune și această scrisoare, mulțumim pentru că în mijlocul întregului necaz, Dumnezeu este Acela care oferă pace.

Sursa scrisoare: rzim.org
Traducere text: Andreea Ilie
Adaptare text: Flavius Avramescu

Vezi postarea lui Ravi Zacharias de pe Instagram: CLICK AICI

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.