Reclame frumoase…au fost cândva – Toni Berbece

Ne amintim cu drag de reclamele extraordinare din apropierea sărbătorilor de iarnă pe care cei de la The Coca-Cola Company le transmiteau pe televizorele din casele românilor și nu numai. EI bine, atunci era un Moș Crăciun, iar acum este o promovare a cuplului gay. Degeaba scriem noi oare? – alții fac reclamă… În cele ce urmează doresc doar să subscriu ceea ce un prieten, Tony Berbece, a scris pe pagina lui de Facebook.

Un brand de băuturi face reclamă la Sodoma și Gomora

Imaginați-vă adevărata față a realității pe care brand-ul acesta de băuturi o promovează într-o reclamă. Să crească un frate și o soră împreună ca cei mai buni prieteni vreo 20 de ani și apoi când vine vremea întemeierii unei familii amândoi să placă aceeași persoană. Ce șoc ar fi pe acea fată să știe că fratele ei vrea să-i „fure” un potențial iubit? Eu nu vreau o astfel de lume și voi lupta pentru normalitate.

Nu aș vrea ca șcenele din Sodoma și Gomora să ajungă normalitate în societatea noastră. Biblia ne avertizează că păcatul niciodată nu are o limită de jos la care poate ajunge. Niciodată nu se satură de mizerie.Lot găzduiește îngerii lui Dumnezeu întruchipați în bărbați, iar sodomiții au dat buzna la ușa lui să-i ceară pe aceștia ca distracție pentru poftele lor spurcate (știu că e greu de crezut așa ceva dar aici se poate ajunge).

Apoi fetele lui Lot fac ceva ce întrece imaginația unui om cu bun simț. Când s-au văzut singure cu tatăl lor l-au îmbătat și au abuzat sexual de el (efectul societății fără Dumnezeu asupra tinerilor). Iată ce promovrază Coca Cola (eu unul nu voi mai bea – nu mă fac părtaș mizeriei lor). Aceasta este mizeria de care ne avertizează Biblia că poate avea parte o societate care nu luptă pentru valorile ei morale.

Cine tace acum va plânge în pumni de ciudă peste o vreme când nu va mai avea cine să ne asculte – cum a pățit Lot.

Toni Berbece

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.