RUGĂCIUNE: Abigail Mocan, fiica fratelui Călin Mocan

Așa cum am mai făcut-o împreună pentru diverse cauze, ne vom uni și acum în rugăciune. Așadar, fiica fratelui Călin Mocan (păstor în comunitatea Oradea), va avea o operație de transfer de celule stem. Astăzi (14.09.2017) Abigail împreună cu părinții vor pleca înspre Roma, unde aceasta va avea loc.

Pentru o clarificare în detaliu, fratele Călin Mocan a spus următoarele:

Abigail, fetița mea, a fost diagnosticată cu leucemie limfoblastică acută în luna Decembrie 2016. De atunci și până acum a fost tratată la secția de Oncologie a Spitalului de copii din Oradea.
După primul protocol, din tratament, boala a intrat în remisie, totul părea să meargă bine (luna Ianuarie). În timpul celui de al doilea protocol au început să îi administreze o substanță numită Purinetol, care este foarte toxică pentru Abigail.
Tratamentul cu purinetol ar fi trebuit să dureze o perioadă mai lungă. Din câte am înțeles eu purinetolul ajută la întreținerea rezultatelor. Având în vedere că nu i se poate administra șansele ca boala să recidiveze sunt foarte mari. Doctorul nostru ne-a îndrumat în acest context să facem transplant de celule stem.
Fiindcă Dumnezeu ne-a deschis o ușă la Roma, la o clinică foarte bună și un medic foarte bun, am ales să mergem acolo…
(Călin Mocan)

Cred că noi ne unim în rugăciune fiecare în locul în care suntem și Dumnezeu va lucra acolo în Roma! Dumnezeu să vă întărească, dragă familie Mocan! Cerem mâna Domnului la lucru!

Flavius Avramescu

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.