Rugăciune pentru David Lela

Azi dimineață am primit un mesaj pe pagina de Instagram care spunea așa: Multă pace! Haideți să ne unim astăzi în rugăciune pentru David Lela. Aseară s-a simțit destul de rău și a fost la urgență, iar astăzi va trebui să meargă la medic pentru investigații mai amănunțite. Să ne rugăm ca Domnul să lase balsamul Său vindecător și biruința să fie de partea lui!

La primirea acestui mesaj, am luat telefonul și am tastat un mesaj lui David: Cum te simți?, iar acesta mi-a confirmat faptul că este în perfuzie. Am slujit cu David de câteva ori și o vom mai face. Îmi este frate, dar și prieten bun. Vorbind foarte puțin cu el mi-a zis succint că este vorba despre niște simptome în zona inimii și că în cursul zilei de mâine se va interna pentru analize/investigații.

Știu că David nu ar vrea foarte mare tam-tam pe seama aceasta. Însă eu consider că este un lucru bun să ne rugăm pentru el. David, oamenii așa te știu! Ești omul slujitor. Cu o chitară în mână și o inima sinceră. Sunt mulți care L-au cunoscut pe Dumnezeu atunci când S-a coborât în mijlocul laudei în care i-ai condus a fost unul din mesajele pe care i le-am trimis – așa îl cunosc eu pe David și așa, poate, îl cunoști și tu.

Am distribuit pe Instagram o imagine cu David și un mesaj de rugăciune, imagine care este deja distribuită și pe Facebook. Oamenii mi-au scris că se roagă și trimit mesaje de încurajare. Cineva spunea că încă de duminică, când David a slujit în biserica lor, la un moment dat a spus că are ceva probleme de sănătate.

Ce a spus David Lela din patul de spital cu perfuzia în mână? El a spus: Astăzi, cu voia Lui, sunt aici pentru voia Lui care va fi mâine! Și mâine, va fi din nou un mesager al Evangheliei!

O să încerc să vă țin aproape de această situație, însă dacă ne vom ruga, credem că Dumnezeu îi va purta de grijă și va lucra mai mult decât știm noi să cerem sau să gândim!

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.