Tabără 2017: „Viața la superlativ”

Departamentul de tineret al Bisericii Penticostale BETEL din Hațeg organizează și anul acesta tabăra creștină La Cortul Întâlnirii, tabără ce va avea loc în perioada 22-28 iulie 2017. Locația va fi cea de anul trecut și anume, între localitățile Sânpetru și Ohaba Sibișel (județul Hunedoara), la o distanță de aprox. 20km de orașul Hațeg.

Din partea echipei de organizare cunoaștem și o parte din invitații care vor lua parte la această tabără. Aceștia sunt: Dorel Coraș, Oti Tipei, Alex Păduraru, Adi Mocan, Ovidiu Danci, Excelsis Worship, BETEL praise și alții.

Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina de Facebookclick aici
Formularul de înscriere: click aici

 

„Vino cu grupul de tineri din biserica ta și cu prietenii tăi! Vom fi împreună la: rugăciunea de dimineață, programele de închinare și ascultare a Cuvântului, activitățiile sportive, seminarii și multe altele care le-am pregătit pentru tine!
Vino să învățăm a trăi Viața la superlativ bazată pe Ioan 10:10!”

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.