TABĂRĂ: Ultima sută de metri până la „Următorul pas”

Tabăra creștină „La Cortul Întâlnirii” – Sâmpetru 2016
Țara Hațegului – „Următorul pas”
Încă de pe acum vă spunem:
Bine ați venit!

 
Pregătirile pentru această tabără sunt pe ultima sută de metri și ești așteptat și tu împreună cu grupul din biserică sau familia ta! Vino să Îl vezi pe Dumnezeul atotputernic făcând lucruri minunate printre noi!

Florin Demean(organizator): Ne așteptăm ca Dumnezeu să facă lucruri mari, să ne facă se înțelegem ce înseamnă să facem un nou pas în domeniile vieții noastre. Noi credem că Dumnezeu vrea să facem mai mult. Dumnezeu crede în noi că putem face lucruri mărețe, tocmai de aceea a pus un potențial extraordinar în noi.
Câteva detalii de organizare: Vom începe sâmbătă la ora 18; intrarea în tabără este posibilă de vineri, ora 18. Drumul spre tabără va fi semnalizat. La intrarea în tabără o să fiți așteptați de voluntari, care vă vor direcționa spre locurile în care o să puteți campa. Suntem pe ultima sută de metri cu toate lucrurile pe care le-am pregătit special pentru voi. Rugați-vă pentru noi! Puneți înaintea Domnului așteptări mari de la această tabără și doriți-vă ca Dumnezeu să lucreze în inimile voastre, în inimile noastre, la mințile noastre. Să ne descopere Dumnezeu lucruri noi ca să putem pleca din tabără cu un lucru care ține, nu care va fi uitat în câteva săptămâni. Vă așteptăm cu drag! Rămâneți binecuvântați!

Listă invitați:
Predicatori: Nelu Filip, Alex Păduraru, Florin Dumitrache, Oli Oniga și mulți alții.
Echipe laudă și închinare: Excelsis Worship, BetPraise, grup BCP Speranța Timișoara.

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.