Vești din partea familiei Mocan

Bună ziua,

Nu am mai postat de ceva vreme despre situația lui Abigail pentru că nici noi nu știam prea multe. Suntem de două săptămâni în Roma. În această perioadă am făcut o grămadă de analize. Nu suntem internați, dar mergem aproape zilnic la analize.

Ieri am primit aproximativ schema de tratament pe care o va urma Abigail. Am așteptat cu emoție ziua de ieri. Am fost un pic dezamăgită, deși nu trebuia pentru că am știut de la început traseul. Când am ajuns aici la spital, Abigail, a avut o puncție medulară – analiză măduvă. Rezultatul a fost 0% blasti – un rezultat bun, iar noi ne gândeam la un tratament mai ușor.

Rezultatele au fost bune, dar istoria bolii (din decembrie până acum) a fost mai complicată. Era de așteptat ca imediat după tratament să fie 0% blasti, problema e ce se va întâmpla în următoarele luni.

Ieri am primit schema de tratament. Vom fi internate și vom urma un tratament mai agresiv care va dura cinci zile și vom aștepta o lună să-și revină din aplazie. După acest tratament va mai avea o analiză de măduvă. Apoi vom începe tratamentul pre-transplant și transplantul. Sunt șanse (foarte mici) ca rezultatul de la analiza de măduvă să schimbe tratamentul, adică să nu fie nevoie de transplant. Schema de tratament propusă acum e pregătirea pentru transplant.

Noi suntem bine! O perioadă am locuit la o familie creștină din Bihor. Acum stăm în apartamentul unei biserici până reușim să ne găsim o chirie. E greu să ne găsim o chirie – când aud italienii ca suntem o familie cu doi copii închid telefonul…

Mulțumim pentru încurajări și rugăciuni!
Călin & Aurelia Daniela Mocan

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.