Vom fi acolo! @Bodnariu

Dragi creștini, români din Timișoara și județul Timiș,
Vă chemăm să ne alăturăm Protestului Global de susținere a familiei Bodnariu, din 16 Aprilie 2016. Mulțumim lui Dumnezeu că bebelușul Ezekiel s-a întors acasă, dar trebuie să luptăm pentru întorcerea tuturor copiilor în familiile lor.
Mitingul din Timișoara este organizat de Alianța Familiilor din România (AFR) cu sprijinul Bisericilor și organizațiilor creștine din Timișoara.
Va rugăm să anunțați în toate Bisericile și pe rețelele de socializare data de 16 Aprilie, ora 11.00. Detalii despre locul de desfășurare vor fi anunțate săptămâna viitoare la Radio Vocea Evangheliei și pe paginile de Facebook – Viorel Țuț si Samy Tuțac


Pentru că îmi pasă voi fi acolo. Nu vreau să fiu doar un comentator online, nu vreau să fiu doar un băgător de seamă, nu vreau doar să vorbesc și să bat în retragere, ci vreau ca să fiu acolo. O persoană în plus contează, o rugăciune în plus va aduce rezolvare, mai mulți, mai uniți!
Voi fi acolo! Dumnezeu să dea biruință!
Vino și tu!

Articol: Lăsați-ne copiii în liniște să crească

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.