De ce căutați să vă iubească lumea?! – Tony Berbece

Am o problemă cu “creștinii” care caută cu orice preț să fie iubiți de lume. Practic, aceștia se compromit pentru a fi acceptați de ea. Sunt la fel de inutili ca acei urmași ai lui Cristos care de frica fariseilor nu-L proclamau pe Cristos!

Noi știm că atunci cand aprindem lumina într-o cameră, în care cineva doarme, acea persoană strgă la noi ca să stingem lumina pentru că o dor ochii. Așa e și cu adevărul, la început produce durere și țipete de ură. Apoi, unii, se obișnuiesc cu lumina și rămân în lumină, dar alții nu.

Ajungem, cum spune Tozer, să fim niște pisicuțe cu unghiile tăiate, care caută mângâierea oricui în loc să fim acei lei ai Adevărului.

Ajungem să căutăm like-urile lumii când Hristos de cele mai multe ori a atras dislike-uri prin “postările” lui zilnice pe “rețelele de socializare” ale vremurilor Lui, care erau fie o sinagogă, fie Templu, fie un câmp pe care predica, fie o piață sau o fântână la care veneau oamenii sa ia apă, fie chiar o barcă trasă la mal unde îl ascultau cei care veneau să cumpere pește.

Biblia ne spune să ne bucurăm când lumea se întărâtă împotriva noastră pentru că înseamnă că am aprins lumina. Dar din păcate astăzi lumea nu prea ne mai persecută pentru că prea adesea ne potrivim chipului ei.

Doamne fă o diferență între Biserica Ta și lume!

Tony Berbece

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.