Scrisoarea LUI către EA (Gânduri pentru EA din partea LUI)

Citind diverse articole pe internet am găsit câteva scrisori pe care EA (fata care așteaptă) o adresează LUI (cel care urmează să apară) și multe cuvinte frumoase, dulci, pline de dorință am găsit în rândurile scrise. Din motivul acesta, am hotărât să scriu și scrisoarea LUI pentru EA.

Draga mea,

Te aștept de ceva vreme, însă cum trece fiecare zi, știu că îmi ești tot mai aproape. Probabil într-o zi nici nu îmi voi putea da seama cât de aproape mi-ai fost, dar iată că acum nu te cunosc. Am, într-adevăr un portret schițat în mintea mea, am niște calități pe care aș vrea să le întâlnesc notate undeva în ascuns și totuși…eu știu că tu ești mult mai specială.

În rândurile pe care le scriu vreau să-ți spun că și eu, la fel cum faci și tu, mă rog pentru tine și aștept momentul în care Dumnezeu va hotărî întâlnirea noastră. Acea zi va fi una minunată deoarece vom simți amândoi o completare reciprocă. Știu că ești exact ceea ce îmi lipsește, știu că ești ajutorul meu potrivit și oriunde ai fi acum…știu că te gândești la mine, chiar dacă nu știi nimic despre mine. Probabil îmi scrii și tu ceva rânduri pe o foaie care stă la loc secret împrospătată de parfumul tău sau poate că privești seara cerul înstelat și îți alegi o stea care să poarte dorința întâlnirii noastre. De multe ori vorbesc cu tine, chiar dacă nu te cunosc, dar și de mai multe ori vorbesc cu Dumnezeu despre tine și Îl rog să mi te pregătească.

Ca tânăr creștin, nu doresc să o iau niciodată înaintea Domnului și te rog să nu faci nici tu lucrul acesta. Te rog să mă aștepți în tăcere și să nu disperi dacă nu mă găsești atât de repede. Eu sunt aici și nu voi pleca. De multe ori mă gândesc la faptul că poate te cunosc și Îl rog pe Dumnezeu să mi te descopere, însă El știe că dacă mi te va descoperi la o vreme nepotrivită va rezulta o lucrare nepotrivită.

Cuvinte în scrisoare pot să scriu multe, însă mai multe vreau să îți spun atunci când te voi avea în fața ochilor mei, atunci când emoția mă va cuprinde și inima-mi va bate la unison cu a ta în armonia cerului. Nu uita! Eu sunt aici și nu plec niciunde…cu siguranță și tu ești în locul potrivit și cred că va veni cândva și momentul potrivit al întâlnirii noastre.

Dumnezeu să te păzească și să te ajute să Îl iubești pe El mai mult decât orice.

Amin!

Cu dragoste și mult respect,
un băiat pe care îl numim EL

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

5 Comment-uri

 • @Karmina Squarepants
  Bună,
  Aș dori, dacă se poate, să văd și sura acestui articol. L-am mai postat pe un site, dar cu referința acestui blog. Se poate să fi fost preluat fără a se scrie sursa. Este un articol personal.
  O seară bună!

 • Domnul le cunoaște pe toate!
  Articolul mai este postat, într-adevăr pe siteul resursecrestine.ro, însă este postat tot de mine.
  Dumnezeu să vă binecuvinteze!
  Mulțumesc pentru intervenția care ați avut-o!

 • Pace! M-am oprit pentru câteva minute în ” casa” pe care văd că ţi-ai clădit-o atât de frumos, aici pe site. Şi în zăbovirea mea, am dat de acest articol şi mi-am zis că trebuie să spun câteva cuvinte înainte să plec iarăşi la drum.
  Aşadar, din partea mea, sincere felicitări pentru modul minunat în care ai ales să te raportezi la „Darul” tău special! Mă bucur să văd că există încă băieţi care gândesc aşa şi care au curajul să-şi facă publice gândurile.În felul acesta, găsim si noi, fetele, încredinţarea că ceea ce ne dorim în adâncul sufletelor şi totodată ceea ce purtăm în rugăciuni este posibil, prin harul şi implicarea Domnului.
  Mă rog ca aşteptarea, dacă încă nu s-a sfârşit, să-ţi fie uşoară şi să faci ca acest timp să devină cu adevărat un câştig pentru viaţa ta.
  Alese binecuvântări! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.