Acolo unde te-a semănat Dumnezeu, acolo trebuie să înflorești! – Lidia Andrei

Domnul S-a uitat la el şi a zis: Du-te cu
puterea aceasta pe care o ai! Oare nu te trimit Eu?

Exact acolo unde ești, Dumnezeu vrea să te folosească. La început poate că nu vei ști exact în ce mod, însă trebuie să ai ochii larg deschiși și să fii atent/ă la glasul Său. Crezi că ai ajuns „din pură întâmplare” într-un anumit loc, printre anumiți oameni? Nicidecum! Totul face parte din planul Său!

Nu prea trebuie să ne permitem să admirăm prea mult „peisajul” din jurul nostru fără să facem ceva folositor pentru Împărăție. Oricât am încerca să deslușim planurile lui Dumnezeu cu privire la noi, nu vom reuși, iar dacă le-am afla, nu le-am înțelege așa cum trebuie.

Vrei să te lași folosit de Dumnezeu? Pregătește-te și lasă-te surprins!
Poate că ai ajuns într-o circumstanță diferită, în care nu te-ai fi așteptat să fii. Persoane noi sau o lucrare cu totul nouă în care nu te-ai fi văzut vreodată. Toate sunt hotărâte și îngăduite de El. Dumnezeu vrea să îi dai slavă și să te lași folosit la potențial maxim exact acolo. Lasă-te călăuzit de Duhul Sfânt și încurajează-i pe cei din jur! El ți-a dat și îți va da resursele necesare. Îndrăznește să pășești! Dumnezeu îți spune, cum i-a spus și lui Ghedeon: „Du-te cu puterea aceasta pe care o ai!”

Nu știu despre tine, cititorule, unde te-a pus Dumnezeu, în ce țară sau oraș, sau lângă ce oameni te-a pus. Însă știu că nimic nu e la întâmplare. În banca facultații, între colegii tăi care poate nu te cunosc prea bine, acolo Dumnezeu privește cu drag înspre tine să vadă ce dorești să faci pentru El. Nu degeaba a investit în tine atât de mult! El a pus în tine daruri și este dornic să te vadă cum le folosești!

Mulțumește-I Domnului de locul în care te-a pus poate pentru o perioadă de timp și ascultă-L când îți călăuzește pașii în afara locului tău de confort, poate chiar în afara cercului tău de prieteni.

Lasă-te surprins de ceea ce poate face El când tu alegi să te lași în mâna Lui și alegi să pășești prin credință!
El poate face lucruri deosebite prin tine dacă vrei să fii un vas al Lui. Și de ce nu ai vrea să crești mai mult în viața de credință? Să Îl cunoști în mod mai profund? Vei fi umplut de Duhul Său și vei fi martor/ă la minunile mărețului nostru Dumnezeu.

Deci, ce mai stai!?
Poți răspândi parfumul de Cer oriunde te-ai afla!

Lidia-Gabriela Andrei

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.