Acordarea unui chimval zăngănitor – Flavius Avramescu

Prigoană, teroriști, atentate, legi ciudate, abandon, păcat…nu cred că ar trebui să mă minuneze aceste lucruri deoarece cred cu tărie că vine Isus!


„Iată, Eu vin curând, și răsplata Mea este cu Mine, ca să dau fiecăruia după fapta lui” (Apocalipsa 22:12)„Iată, El vine pe nori. Și orice ochi Îl va vedea; și cei ce L-au străpuns” (Apocalipsa 1:7)

Când te prezinți înaintea lui Dumnezeu nu te prezinți cu buletinul, cu bunurile, relațiile sau poziția în societate, ci te prezinți cu inima ta! Dacă ar veni Domnul Isus în acest moment cum te-ar găsi? Personal, îmi știu scadențele și mă zbat să fac ce-i bine. Dacă ar veni la noapte, încă am mai avea timp de pregătire, dar cum ne va găsi? Mai strigăm: „Maranata!” sau ne va surprinde venirea Sa? Schimbăm cumva Amin-ul (Așa să fie!) în O, de-ar fi așa…?

Știm că orice ochi Îl va vedea. Așa cum dimineața răsare soarele/lumina și peste cei buni și peste cei răi, tot așa Se va vedea și Fiul Omului când va veni! Oare va găsi credință atunci?

Este o vreme tulbure…oamenii încep a-și căuta învățători după bunul plac. Mulți cer să le vorbească Dumnezeu și când le vorbește nu iau aminte. Mulți cer o spălare de păcate și Dumnezeu o oferă, dar, mai apoi, din nou se scaldă în mocirla turmei de porci, adică lumea și toate destrăbălările ei. Când Dumnezeu întinde mâna și apasă ființa omului pentru a-l smeri și a-l ajuta să se apropie de El, omul refuză să mai creadă că Dumnezeu e bun sau că există și asemeni poporului Israel începe să cârtească.

Titlul acestui scurt mesaj ne îndeamnă să ne acordăm după tiparul lui Dumnezeu, cântând pe armonia cerului, în corul slavei. Vrei tu, frate creștin de puțini sau mulți ani să cânți o veșnicie lângă Isus? Atunci e timpul să medităm mai mult la venirea Sa! Te va găsi în acea zi nepregătit? Pentru mulți va veni ca un hot; nu vreau ca acesta să fie modul în care va veni și pentru tine!

Cred că sunt vremuri grele, însă cred că e doar începutul lor…

Flavius Avramescu

Sursa foto: betaniaroma.it

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.