Biblia – cel mai frumos mesaj pentru omenire

Cuvântul Tău este o candelă pentru picioarele mele
și o lumină pe cărarea mea.
Psalmii 119:105

Citind anumite cărți sau articole, oamenii descoperă tot felul de informații pe care le-ar putea atașa la trăirea lor zilnică, cu speranța că își vor îmbunătăți viața sau vor schimba părți negative din caracter. Însă, ceea ce poate schimba cu adevărat viața unei persoane este Biblia – mesajul iubirii transmis de Dumnezeu.

Motivul pentru care creștinii citesc Biblia este adevărul găsit pe paginile acesteia, redat cu o nespusă acuratețe. Deoarece, Biblia este Cuvântul lui Dumnezeu, acest adevăr o face să fie reală și odată ce ea este pusă în centrul trăirii unui om, viața lui va fi schimbată într-un mod vizibil.

Biblia este Cuvântul divin venit pe pământ care aduce viată și speranță. Când aplicăm ceea ce vedem scris în Biblie, viața noastră va ieși din starea de mediocritate, de confort în care am fost obișnuiți să trăim până în acel moment. Realizând schimbările bune pe care aplicarea acestor scrieri divine le poate face în viața noastră, vom accepta tot mai mult să trăim Adevărul.

Biblia este cartea care îți poate aduce răspunsul potrivit la problema cu care te confrunți și pentru care nu găsești nicio rezolvare. Cu certitudine, prin această carte vei putea auzi vocea lui Dumnezeu! Biblia nu îți spală creierii, dar ea îți poate schimba mintea. Biblia nu este un mit, ci o realitate. Citind Biblia înțelegi că Dumnezeu este interesat de sufletul tău și de nevoia ascunsă a inimii tale.

Viața ta nu poate fi schimbată prin nivelul informativ, ci prin nivelul practic. Trăind ceea ce citești în Biblie, viața ta poate deveni una plină de speranță. Începe să îți îmbunătățești viața citind Biblia, iar apoi trăiește ceea ce citești!

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.