Ce găsește Dumnezeu în tine? – Cosmin Rîșcanu

În urmă cu aproximativ 2000 de ani, Cineva s-a hotărât să lase cerul pentru a lua păcatul lumii asupra Lui, deplin conștient că va trebui să înfrunte batjocori, bătaie și chiar crucificarea în locul meu și al tău.

Biblia spune că Acela în care Dumnezeu își găsea TOATĂ plăcerea era Isus Cristos, Fiul Lui preaiubit. Tătăl Își găsea plăcerea în Fiul Său, deoarece Isus nu făcea nimic de la El. Chiar dacă era Fiu de Dumnezeu a știut să Își trăiască viața potrivit cu ceea ce poruncea Tatăl. Unitatea aceasta dintre Dumnezeu și Fiul Său a fost posibilă datorită unei părtășii strânse, grație unor momente speciale petrecute într-o armonie perfectă. Ar fi posibil ca acest stil de viață dependent de Dumnezeu, cu o legătură permanentă cu divinitatea să lipsească din viața ta. Dar amintește-ți că pentru a-I fi plăcut Lui se cere o părtășie cu El, un timp personal petrecut cu Domnul tău în cămăruța ta.

Datorită faptului că Isus a luat asupra Lui toate păcatele omenirii și a plătit vina în locul tău cu propriul sânge, ție ți-a oferit un dar neprețuit și anume onoarea de-a te numi fiu și fiică a Lui. În urma acestui privilegiu rămâne o întrebare: Cum privește Dumnezeu la fiul și la fiica Lui astăzi?

Cunoscând prețul cu care am fost salvați rămâne datoria noastră să fim plăcuți Lui. De ce? Pentru că în Romani 5:8 Cuvântul Domnului spune: „Dar Dumnezeu Îşi arată dragostea faţă de noi prin faptul că, pe când eram noi încă păcătoşi, Hristos a murit pentru noi”. La fel cum în urmă cu 2000 de ani Dumnezeu privea înspre pământ, să stii că și astăzi El privește înspre tine și vrea să Își găsească plăcere în viața ta. El Și-a dat Fiul în care își găsea toată plăcerea pentru a-Și găsi acum plăcere în tine.

NU PIERDE TIMPUL, ESTE PREȚIOS!!! Caută să ai o relație strânsă cu Dumnezeu și fii tu acela care să Îi oferi plăcere lui Dumnezeu. Fii tu acela despre care Dumnezeu să spună: Tu esti fiul Meu preaiubit, în care îmi găsesc plăcerea.

Şi din ceruri s-a auzit un glas, care zicea: „Tu eşti Fiul Meu preaiubit, în Tine Îmi găsesc toată plăcerea Mea.
Marcu 1:11
Cosmin Rîșcanu

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.