Ceea ce spune Dumnezeu contează – Flavius Avramescu

Zilnic le pronunțăm și ne folosim de ele pentru a exprima diverse stări, sentimente, dar uneori acestea sunt letale. Este vorba de cuvintele rostite și nerostite.

Omul îți poate spune cele mai frumoase cuvinte despre tine și deseori cele mai răutăcioase despre alții, însă se poate să te vorbească și pe tine într-un mod nu tocmai plăcut. Nu te lăsa influențat/ă de lucrurile pe care o altă persoană ți le spune despre cineva. Dacă cineva pune în fața ta pe o a III-a persoană într-o lumină nu tocmai bună, mâine te va vorbi pe tine la o altă persoană. Ai grijă!

Vreau să-ți spun că omul poate să spună cuvinte constructive sau distructive, bune sau rele, frumoase sau urâte, însă cuvinte adevărate spuse despre tine le poate rosti numai Dumnezeu! Ai văzut pe robul Meu Iov? – Iosua 1:8

Dumnezeu nu-ți vorbește să te simți bine când trebuie să te mustre, nici nu te mustră când trebuie să te binecuvinteze. El nu vorbește despre tine ca să dea o impresie bună pentru că El este dreptate. Pe lângă faptul că Dumnezeu este dragoste, bunătate, credincioie, bucurie, pace ș.a.m.d, El este dreptate!

Astăzi contează ce spune Dumnezeu! Și ieri a contat, iar mâine va conta deasemenea, dar în situația ta de acum vreau să-ți spun că numai ce spune Dumnezeu contează! Te vede dărâmat în această vreme și te vede cum îți pui întrebări: „Oare așa o fi?”, „De ce?”, „Ce să fac acum?” etc.

Cred cu tărie că oamenii vorbiți de rău pe nedrept, vor fi mărturisiți de Hristos înaintea Tatălui; pentru că Isus Hristos cunoaște ce înseamnă să fi vorbit, hulit, batjocorit…prigonit.

Pe lângă faptul că cel mai important lucru este ceea ce spune Dumnezeu, mai trebuie să ne gândim și ce-I mai spunem noi Lui, cum Îi spunem, cât și când mai vorbim cu El…

Flavius Avramescu

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.