Cine este de partea lui Hristos? – Flavius Avramescu

Se pare că în ultima vreme sunt întrebat despre blogul acesta sau de pagina de Facebook a blogului. Întrebarea cea mai frecventă este: „De ce titlul acesta?”. Nu cred că este un moment mai prielnic să răspund acestei întrebări ca acesta – perioada în care ne amintim de Hristos în fața mulțimii. Cine este gata să fie alături de El?

Descrierea blogului pusă pe foaie este următoarea:

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe…înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși…dragoste. […] Poate pierd o lume-ntreagă cu bucuriile și plăcerile ei pentru că aleg să fiu părtaș cu Hristos, chiar la crucea Sa, dar câștig o veșnicie de bucurie alături de Același Hristos, doar că atunci voi fi la nunta Sa în CER!

Mai multe detalii click AICI

Să fiu părtaș cu Hristos înseamnă să fiu în mulțime alături de El când toți Îi stau împotrivă. Când alții strigă LA MOARTE! eu să le spun că prin El am primit viață. Atunci când soldații trag la sorți pentru cămașa Lui, eu să fiu acela care să declar: „Acesta este cu adevărat Fiul lui Dumnezeu!”. Când biciul lovește cu putere, să mă încred mai mult în Tatăl meu, în Dumnezeu! Atunci când strig Unde ești, Doamne? să-mi aduc aminte că și Hristos a strigat: Pentru ce M-ai părăsit? și totuși, dragostea lui Dumnezeu nu s-a depărtat de la El – nu se depărtează nici de la mine. Chiar și lui Hristos Îi era greu să pătimească pentru noi și a cerut depărtarea acestui pahar, însă pentru că a acceptat voia lui Dumnezeu a spus Totuși, voia Ta să se facă….

Noi nu suntem chemați să fim DOAR biruitori, ci mai mult decât biruitori, spunea Leonard Ravenhill. În alergarea mea pe pământ nu sunt trist pentru că Hristos a pătimit, ci sunt recunoscător – eu L-am hulit, dar El m-a iertat. Nu, nu cred că eram atunci contra mulțimii, ci eram în mijlocul ei strigând la unison cu ea. Azi, Îl cunoaștem pe El, însă important este ca și El să ne recunoască!

Să fiu părtaș cu Hristos înseamnă să rămân în El și El în mine. Să fiu părtaș cu Hristos mă face să investesc în relația mea cu El și El să lucreze prin mine. Să fiu părtaș cu Hristos înseamnă să fiu recunoscător la umbra crucii și să lucrez cu puterea pe care mi-a dat-o. Să fiu părtaș cu Hristos aici pe pământ îmi asigură veșnicia cu El în CER

Tu cu cine ești părtaș? Strigi la moarte
sau declari PRIN HRISTOS AM PRIMIT VIAȚĂ ?!

Flavius Avramescu

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.