„Dacă trăim, pentru Domnul trăim” – Cosmin Rîșcanu

,,Căci dacă trăim, pentru Domnul trăim; şi dacă murim, pentru Domnul murim. Deci fie că trăim, fie că murim, noi suntem ai Domnuluiˮ.
Romani 14:8


Acesta este un vers dintr-o cântare pe care de multe ori îl cântăm, dar de câte ori și trăim ceea ce cântăm? De câte ori îl împlinim? Trăim pentru Dumnezeu? În viața noastră se vede o trăire pentru Dumnezeu?

A trăi pentru Domnul nu înseamnă a asculta ce se spune din stânga sau dreapta. A trăi pentru Domnul nu înseamnă a veni duminica la biserică, iar în restul săptămânii să trăiești pentru lume.

Domnul Isus a spus că vor veni mulți care vor zice: ,,Doamne, nu am scos noi draci în Numele Tău, nu am vindecat noi în Numele Tău?ˮ, dar Domnul le va zice: ,,Plecați de la Mine că nu vă cunoscˮ. Dacă vrei ca Domnul să te cunoască, atunci trebuie să trăiești pentru El.

A trăi pentru Dumnezeu înseamnă a umbla prin Dumnezeu. A trăi pentru Dumnezeu înseamnă a-L glorifica pe Dumnezeu prin TOT ce faci, în locurile unde El te-a așezat.A trăi pentru Dumnezeu mai înseamnă și o altă schimbare în vorbirea și în comportamentul tău – și aici trebuie să se vadă El.

Când trăiești pentru Dumnezeu, nu te rușinezi cu El. Când trăiești pentru Dumnezeu ești al Lui. Apostolul Pavel spunea că pentru el, a trăi înseamnă Hristos, iar a muri este un câștig. Astfel, fiecare dintre noi trebuie să împlinească aceste cuvinte.

Cosmin Rîșcanu

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.