DEVOȚIONAL: Când viața te trântește la pământ

Cu siguranță, de multe ori ai spus că vei reuși, că vei trece și de data aceasta peste păcat, însă la sfârșitul zilei te vezi tot acolo, tot căzut, slab, abandonat și fără vreo speranță.

Poate cauți să te schimbi și nu reușești. Încerci să scapi de păcatul care te-a biruit ieri și astăzi și poate o va face și mâine. Pin puterile tale nu vei putea! Poate ești trântit la pământ și diavolul și-a bătut joc de tine cum a vrut el, dar ridică-te în Numele lui Isus. Amintește-ți cine ești în Hristos și ce a făcut El pentru tine!

Vreau să îți spun astăzi un mare adevăr: există speranță pentu păcatele tale! Crucea lui Hristos oferă iertarea, oferă mântuirea. Ești mai mult decât biruitor prin Acela care a biruit boldul morții și al păcatului! Nu ai fost creat să fii un eșec! Ai fost creat să fii un biruitor!

Când viața te trântește la pământ, amintește-ți de dragostea agape: dragostea agape este dragostea supranaturală, atât de adâncă și de mare, cu dimensiuni atât de profunde, încât nu se poate descrie; o dragoste care te acceptă chiar dacă ești cel mai mare păcătos; o dragoste care te acceptă în pofida lucruilor greșite din viața ta. În ciuda vieții trăite în păcat, în rebeliunea ta, în păcatul tău. Hristos aduce restaurarea, în urma mărturisirii!

Când viața te aruncă departe de ceea ce Domnul așteaptă de la tine, întoarce-te la Isus! La El vei găsi iertare, la El vei găsi alinare și belșug de binecuvântare! Când viața te aruncă la pământ, vine ISUS și te întâlnește pe drumul tău. Iar când te întâlnește Cristos, pe drum vei „vedea” din nou ca și orbul Bartimeu!

Vrei să te întâlnești cu EL?

Flavius BORZAN

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.