Dorința de a vorbi cu răscumpărații… – Flavius Avramescu

„Rugați-vă întotdeauna în Duhul, cu tot felul de rugăciuni și cereri. Vegheați la aceasta cu toată stăruința și rugăciunea pentru toți sfinții”. (Efeseni 6:18, NTR)

A fost o zi în care am ‘digerat’ acest verset și din nou l-am digerat și tot într-un punct am ajuns: „tot felul și tot timpul”.

Mi-am dat seama de dragostea lui Dumnezeu și de dorința Lui de a sta într-o relație de comunicare continuă cu noi. „Rugați-vă neîncetat” (Ioan 5:24) scrie într-un alt loc. Dumnezeu ne îndeamnă să vorbim cu El pentru că e dispus tot timpul să ne asculte.

Eu, când am citit acest verset, l-am citit ca un mesaj din partea Lui și cred că El vrea ca fiecare să îl ascultăm. Acest mesaj spune așa: „Hei! Ce faci? Uite, Eu doresc să vorbesc cu tine pentru că te iubesc și dau popoare pentru tine. Nu vrei să vorbești cu Mine? Spune-Mi tot ce vrei, orice, dar nu mă ocoli. Numai bagă-Mă în seamă…Sper că nu M-ai uitat… Când ai ceva ce vrei să spui cuiva, Eu sunt aici gata să te ascult din pricina dragostei Mele pentru tine. Vreau să te aud, să te văd zâmbind. Vreau, personal, să îți șterg lacrimile. Te iubesc!”

Oare ne facem timp pentru El? Azi am înțeles că El are de fiecare dată timp pentru noi. La El nu apelăm ca la un doctor, unde ai nevoie de programare și stai cu numele scris pe o listă de așteptare. La El nu stă nimeni la rând. TU ai prioritate pentru că ești fiul Său răscumpărat și doresc ca Domnul să te binecuvinteze! Amin

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.