DEVOȚIONAL: Fugi – Miriam Guia

,,Dar tu ca om al lui Dumnezeu, fugi de aceste lucruri și să urmărești să practici dreptatea, seriozitatea cu privire la comportamentul creștinesc, credința, dragostea, răbdarea și blândețea!” (1Timotei 6:11)

… dar tu ca om al lui Dumnezeu, fugi! În calitate de copil al Lui, fugi! Fugi de tot ce te-ar putea dezechilibra de pe calea credinței! Nu sta în spațiile toxice, în murdăria acestei lumi, în întuneric și în obscuritatea forțelor vrăjmașului! Tu ești puternic, ai fost înzestrat cu o forță supranaturală care te poate apăra de orice tentativă din partea lumii!

Tu ești un om al lui Dumnezeu! Și de aceea nu-ți poți permite să te lași amăgit de vreun păcat. Tu trebuie să practici dreptatea în fiecare domeniu al vieții tale, să faci fiecare lucru dintr-o dragoste reală, cu multă răbdare și cu blândețe. Trebuie să se vadă în tine modelul comportamentului creștinesc. Nu coborî niciodată standardele, ci păstrează-ți echilibrul pe “bârna” acestei vieți! Cel care te va ajuta să ajungi cu bine la destinație este Supremul Dumnezeu, care îți urmărește fiecare pas, te încurajează și te avertizează de posibilele pericole. Deși ești tânăr și viața lumească stă să-ți ,,vândă” produse de tot felul, tu apără-ți credința, fii puternic și cere ajutor de la Tatăl tău!

Nu uita că un fiu și o fiică de Rege nu își permite să trăiască oricum; ei se deosebesc de lumea aceasta precum licuricii în întuneric. Așa ești tu… un copil de Dumnezeu, o luminiță în bezna lumii, un licurici care se zbate să nu fie prins în capcană. Ești un om al lui Dumnezeu… de aceea FUGI de tot ceea ce ar putea vătăma sufletul tău!

Miriam Guia

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.