imi doresc mai

GÂND DE 1 MAI: FLAVIUS AVRAMESCU

Îmi doresc și eu 1 mai

Da! Și chiar mi-l doresc într-un mod puțin egoist probabil. Îmi doresc acest ”1 mai” pentru mine deoarece am nevoie și nu îmi este rușine să o recunosc pentru că probabil și tu ești în același gând cu mine.

Îmi doresc să fiu UNU MAI bun. Să nu trec nepăsător pe lângă lacrimile celor din jurul meu și să pot ajuta atât cât pot și cât ține de mine. Am trăit în viața mea remușcări pentru că au fost situații în care nu am dat ajutorul și nu am ascultat problema celui de lângă mine.

Îmi doresc să fiu UNU MAI atent. Să nu mai ascult cu o ureche și să mi se ducă toată informația afară pe cealaltă. Să ascult omul privindu-l în ochi și cu compasiune, cu interes nu privind peste el sau stând cu ochii tot în ecranul telefonului.

Îmi doresc să fiu UNU MAI iertător. Să pot să iert celor care mi-au greșit și să îmi cer iertare chiar dacă nu am fost vinovat – totul din dragoste. Dragostea acoperă totul, nu?! Și atunci când iert, îmi doresc să am puterea ca în același timp să și uit!

Îmi doresc să fiu UNU MAI credincios. Să-mi clădesc relația cu Dumnezeu după exemplul lui Hristos. Oricât ar fi furtuna de mare, lumea de rea, atacurile de puternice, eu să rămân vertical în credința pe care o am.

Îmi doresc mai multe, dar aceste puncte aș dori să fie prioritare în viața mea în acest an. Vreau să fiu UNU MAI silitor, mai serios în lucrurile pe care le am de făcut și vizionar, ca să văd dincolo de zidurile pe care le am în față șamd

Da, îmi doresc o lume MAI bună, dar știu că schimbarea unui grup poate începe de la o persoană. Schimbarea unei comunități poate începe de la un grup. Schimbarea unei țări poate să înceapă de la o comunitate. Așadar, dacă fiecare vom fi UNU MAI… vom reuși să trăim și într-o lume MAI… Dormim după cum ne așternem deseori – acesta este adevărul.

Nu vrei și tu aceste lucruri?

FLAVIUS AVRAMESCU

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.