Încredințat deplin în mâna Creatorului – Debora Groza

Tu ești chemat să fi biruitor! Chiar și peste cele mai negre momente ale vieții tale ești chemat să treci, să te ridici și să înaintezi! Să lupți ca un vitez, știind că înaintea ta merge Hristos!

Într-o lume în care neîncrederea, descurajarea și teama ne cuprind tot mai mult; când fuga pare o alternativă mai bună decât lupt, când a renunța este mai lesne decât a încerca din nou; când nu pot, nu știu, nu cred ne sunt cele mai rostite fraze…

Atunci când devine tot mai greu și aproape imposibil să Îl alegi pe Dumnezeu și să Îl lași pe El să fie Conducător peste viața ta, Dumnezeu încă te cheamă să pășești prin credință, oferindu-ți promisiunea că El te va însoți până la capăt. Atunci de ce te temi? Dumnezeu te numește viteaz, de aceea te cheamă la luptă! De ce să nu lupți când știi că ești deja biruitor? (Romani 8:37). De ce să nu lupți când ai la dispoziție toată armătura unui soldat? (Efeseni 6:11-17). De ce să nu lupți când ai înaintea ta „Manualul de instrucțiuniˮ atât pentru utilizarea armăturii, cât și pentru poziția ta pe câmpul de luptă – și toate acestea sunt date având garanția biruinței în acest război.

Și totuși încă te mai temi?! Încă te mai întrebi dacă vei fi în stare să câștigi războiul? Dacă ești cuprins de aceste stări, atunci îți dau o veste bună: ai un Tovarăș de nădejde în această luptă – Însuși Fiul lui Dumnezeu. El ți-a spus că va fi cu tine fiecare zi – „Iată că Eu sunt cu voi în toate zilele!ˮ. Însă, dacă te mai temi că vei obosi pe lungul drum al vieții tale, simțindu-te prea slăbit pentru a mai putea continua, îți reamintesc că Tovarășul tău de drum îți promite că te va ridica, te va sprijini ori de câte ori vei fi pe punctul de a te prăbuși. Încrede-te în El și fii fără teamă, viteazule!

Să nu te temi când încercarea lovește aspru, furios! Să nu te plângi nici când durerea e prea grea pentru a o purta! Încrede-te în Cel ce îți va da puterea! Și nu uita: El o purtă ‘naintea ta! Când vântul bate cu putere și drumul pare primejdios să nu te-apleci – stai în picioare! ‘Naintea ta va sta Hristos! Acum ridică-te și umblă, lucrează și fii roditor! Rămâi credincios! Tu ești chemat să fi biruitor!

Debora Groza

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.