Un mărțișor cum nu e altul – Flavius Avramescu

Nu voi fi lung în ceea ce voi scrie, ci doresc doar să am un cuvânt de apreciere față de toți acei care astăzi s-au oprit din alergarea lor și au consumat din finanțele sau timpul lor pentru a oferi o atenție ființelor dragi din jurul nostru: prietene, colege, mame, bunici, surori…

Astăzi m-am gândit care este cel mai frumos mărțișor pe care l-am văzut pe tarabe sau ce mărțișor aș oferi eu… Răspunsurile au fost multiple, dar mi-am mai pus o întrebare și anume: „Dacă eu aș primi un mărțișor, care mi-aș dori să fie acesta?” și răspunsul a venit în următoarea secundă: „Ai primit unul…”

Spun unii că firele de la mărțișoare, la început, erau alb și negru, iar acum sunt alb și roșu. M-am gândit astăzi la culorile actuale: alb și roșu și mi-am zis: Bine, care este mărțișorul primit de mine? – și răspunsul a fost Ioan 3:16. Am rămas uimit!

Cel mai frumos mărțișor roșu-alb de astăzi este jertfirea lui Hristos spre curățirea noastră! Vreau doar să mulțumesc pentru acest minunat ”mărțișor” nemeritat! Mulțumește împreună cu mine:

Doamne, ești minunat! Astăzi privesc spre Tine și nu am cuvinte îndeajuns să Îți mulțumesc pentru bunătatea-Ți mare. Din dragoste pentru mine ai trimis pe Fiul Tău, Domnul Isus Hristos, să moară ca eu să am viață. Prin sângele Său avem iertare și am fost curățiți de orice nelegiure.
Astăzi știu că în Numele lui Hristos am o haină albă imaculat prin care pot să arăt că toate cele vechi s-au dus și toate lucrurile s-au făcut noi. Îți mulțumesc pentru darul Tău nespus de mare! Pe mai departe, Te rog să mă ajuți să mă sfințesc și să rămân în voia Ta! Rămâi cu noi și în noi!
Amin!

Flavius Avramescu

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.