psalmul 1

MEDITAȚIE LA PSALMI: Psalmul 1 – CRISTIAN OROBEȚ

Psalmul 1:2 – „Si zi si noapte cugetă la Legea Lui”

Dacă astăzi ești încă în viată, dacă mai poți merge încă pe picioarele tale este ferice de tine. Dar, este mai ferice de tine atunci când ești întru totul un copil al lui Dumnezeu.

Lumea aceasta îți oferă multe provocări dar care se dovedesc a fi doar amăgire. Dacă ești acea persoană care își găsește plăcerea în Legea Domnului, atunci este ferice de tine.

Trebuie să alegi: fie ești acea persoană care este gata să rodească pentru slava lui Dumnezeu, fie ești acea persoană asemănată cu pleava pe care vântul acestei vieți o spulberă. Depinde de alegerea ta!

În această lume agitată trebuie să ne oprim, dar, trebuie să fim foarte atenți la locul în care ne oprim. Astăzi de îndemn să te oprești din alergarea ta de pe acest pământ și să privești la adevărurile minunate ale Scripturii. De ce? Pentru că aici vei descoperi un izvor nesecat de viată. Citind, meditând și aplicând ceea ce Scriptura ne spune, vom fi gata să aducem roadă pentru slava Creatorului nostru.

Mă rog în această zi ca alegerea ta să nu ducă la pieire, ci să fie o decizie sinceră de a-L sluji pe Dumnezeul cel viu și adevărat. Te provoc în această zi să accepți provocarea de a ne ruga împreună:

Doamne, ajută-mă să cuget la Legea Ta în fiecare zi. Dă-mi înțelepciune să pot înțelege ceea ce vrei Tu de la mine. Sunt atât de slab, dar știu că Tu ești un Dumnezeu atât de mare – de aceea la Tine vin. Doamne, ajută-mă să Te slujesc cu tot ce sunt!

CRISTIAN OROBEȚ

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.