Mistuit de intensitatea dragostei lui Dumnezeu – Lidia-Gabriela Andrei

„De aceea, pentru că ai preţ în ochii Mei, pentru că eşti preţuit şi te iubesc, dau oameni pentru tine şi popoare pentru viaţa ta.ˮ
Isaia 43:4


Cu câtva timp în urmă, cineva m-a întrebat: Ce te impresionează cel mai mult la Dumnezeu? Fără să stau pe gânduri, am răspuns cu promtitudine: dragostea Lui. Cea mai profundă și mai impresionantă experiență din viața mea a fost să experimentez în mod progresiv dragostea Lui. Prin trăirea la o intensitate mare a dragostei Sale, viața mea a fost schimbată – am început să mă văd prin ochii iubitori ai Tatălui.

Și oare ce se întâmplă când „împrumutămˮ ochii Tatălui? Atunci, ne vom vedea așa cum El ne vede: vom vedea valoarea noastră în El și ne vom înțelege adevărata identitate. Când ne uităm la dragostea jertfitoare de la cruce vom înțelege puterea prețului plătit și iubirea necondiționată a Tatălui. Iar când pătrundem în dimensiunea dragostei lui Dumnezeu nu mai rămânem aceiași: totul se amplifică.

Simțind dragostea Lui supranaturală, inima ne va fi precum un foc care va mocni neîntrerupt pentru câștigarea sufletelor străine de prezența Lui. Cuvinte de încurajare vor sta mereu pe buzele noastre, pregătite să zdrobească orice gând de neputință. Mâinile noastre vor fi mereu gata să slujească celor din jur, dovedind din nou și din nou că dragostea se arată prin fapte.

Când vom crește nivelul intimității cu El, învăluiți în dragostea Lui vom simți inima lui Dumnezeu. Vom simți compasiune și vom dărui speranță. Tristețea din sufletul celor de lângă noi va fi risipită prin prisma dragostei lui Dumnezeu așezată în inimile noastre.

Ești tu gata să te lași învăluit de dragostea Tatălui? Îndrăznește să accepți dragostea Lui, să te adâncești în ea, iar viața ta va fi transformată zi de zi! Nu uita că prin tine, oamenii vor putea să descopere frumusețea dragostei lui Dumnezeu!

Lidia-Gabriela Andrei

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.