RAMY SCURTU: Am rătăcit pe drumuri străine…

Urmărind-o pe Ramy Scurtu pe Instagram, am zăbovit câteva momente în dreptul unui mesaj pe care l-a postat acolo. Mi-am zis ca ți-ar fi benefic și ție. Din acest motiv, am preluat și aleg să îl transcriu aici. Astfel că, acest scurt mesaj doresc să fie pentru tine o încurajare și să te ajute să faci un pas înainte acum, în momentul tău de impas.

Am mers multe drumuri de una singură. Și am rătăcit. Astfel, am cunoscut mocirla. Iar mocirla mea a fost cea a neîmplinirii, a nemulțumirii, a lipsei dragostei, a pustiului, reciprocității, a absenței oamenilor, a visurilor frânte, a inimii zdrobite, a așteptărilor năruite, a depresiei ascunse printr-un teatru ieftin, a durerii sufletului…

Acest lucru a fost până în momentul în care, sub acoperișul dragostei profunde, m-am simțit în siguranță să vorbesc despre asta. Și m-am mai frânt o dată vorbind. Dar de data aceasta nu m-am frânt ca să iasă durerea, ci ca să intre lumina.

Iar Dumnezeu, pentru că e Dumnezeul tuturor suferințelor, a știut cum să vindece. Și zi după zi mă curăț de mocirla lumească și mă îmbrac cu frumusețea Lui. Pentru că Dumnezeu nu ne spală vasele ca să le lase goale, ci ca să le umble cu cântări, cu laude și cu mult curaj de a împărtăți minunile Lui.
Ramy Scurtu

Te întreb așadar și pe tine astăzi: Pe câte drumuri mergi și tu fără Dumnezeu? Spunea Ravenhill (am postat azi imaginea cu acest citat): Dacă Hristos trăiește în mine, atunci trebuie să fiu foarte atent unde merg cu El.

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.