S-a dus ISUS să pregătească un loc… – Flavius Avramescu

Hristos S-a înălțat!

Privind spre pasajul din Faptele Apostolilor capitolul 1, mă bucur. Mă bucur că-L văd pe ISUS venit în lume să ne fie exemplu, iar mai apoi se înalță pentru a ne pregăti un loc. Ba mai mult, pe lângă exemplul Său mai avem și făgăduința mângăierii – primirea puterii Duhului Sfânt.

Mă opresc deseori din agitația zilei și mă gândesc la acel loc minunat. Mă și văd umblând pe străzile de aur, bucurându-mă, slujind pe Acela după care îmi arde inima de dor să-L văd față-n față. Acel loc îl pot descrie în cuvinte extraordinare, folosind o grămadă de figuri de stil, însă…tot limitate ar fi..

S-a dus Isus să ne pregătească un loc, însă noi ne pregătim foarte bine locul aici, pe pământ. Cât mai confortabil, mai luxos și tot mai nepăsători. Îmi pare rău că trebuie să afirm, dar personal când văd lucruri mai bune și mai frumoase, inima mea nespus de înșelătoare și le dorește și cred că de multe ori și tu ești în aceeași situație. Nu după mult timp, mă gândesc iar la acel loc – acolo voi avea totul deplin.

În CER, Isus vrea să aibă parte de prezența noastră. El a spus că locul este pregătit pentru ca acolo unde se duce El să fim și noi. Tu vrei să fi părtaș minunatei moșteniri a Împărăției Cerurilor?

Desigur că pentru a moșteni trebuie să urmăm exemplul lăsat de Isus prin trăirea Lui pe pământ. Mie unul, nu-mi este suficient să știu că am un loc pregătit dacă nu mă lupt zilnic cu mine să-l câștig. Moștenirea câștigată pe nedrept pe pământ se poate avea, însă în cer nu poți să moștenești dacă trăirea nu-ți este autentică.

S-a dus Isus să pregătească un loc, tu vei fi acolo?!

Flavius Avramescu

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.