Să fii un mădular folosit – Flavius Avramescu

„Căci după cum în trup avem mai multe mădulare și mădularele nu au aceeași funcție.” (Romani 12:4)

Dumnezeu are în vedere viața ta și dorește ca umblarea ta să fie pe o cărare sfântă. Tu ai grijă de viața ta? Dacă nu, doresc a te anunța că nu vei putea fi un ajutor nici pentru cei din jurul tău, nu poți să ai în grijă nici de sufletele care sunt in jurul tău.

Tu și cu mine trebuie să fim un ajutor, nu doar într-un mod fizic, ci și într-unul spiritual, mai ales spiritual. Astăzi este timpul ca toate mădularele tale să lucreze, fiecare în felul și rostul său, dar cu scopul de a-L înălța pe Dumnezeu.

Pentru a avea o unitate între mădularele din biserică va trebui să conștientizezi faptul că cei din jur au nevoie de tine așa cum și tu ai nevoie de ei. Te îndemn, dar, ca tu să fi pata de culoare care dă frumusețea deosebită peisajului; fii soarele care oferă căldură și lumină celor care duc lipsă de acestea de atât de multă vreme și cu părere de rău o spun că mulți cred că umblă prin lumină deși sunt împotmoliți în beznă. Ajută-i să evadeze!

Fii tu, împreună cu Hristos în tine, dar înainte de toate ia aminte la cum ești tu, dacă ești un exemplu viu în ceea ce înseamna un părtaș la crucea lui Hristos!

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.