Să plângi după El… – Flavius Avramescu

În timpul unei rugăciuni, Duhul lui Dumnezeu m-a oprit și nu știam ce să fac. Ce să faci atunci când nu mai ai putere să rostești cuvinte sau când efectiv nu mai poți să spui nimic pentru că – nu poți? Nici eu nu am știut în acel moment, însă mi-am dat seama de un lucru și anume, importanța pe care o dăm tot mai puțin asupra lucrurilor pe care Dumnezeu dorește să ni le spună. Am tăcut!

Am ajuns să vorbim de prea puține ori cu Dumnezeu și atunci când o facem, avem pretenția ca El să ne acorde timp spre a vorbi, însă noi nu-i mai alocăm după aceea timp să ne răspundă. În momentele acelea de rugăciune, mi-am dat seama că cer lucruri(multe lucruri). Când liniștea și-a făcut locul în mintea și în sufletul meu, m-am uitat în jur și mi-am dat seama de tot ce dețin. Plângeam, însă plângeam că eram dezamăgit de lucruri trecătoare, eram supărat pe greșelile care eu le făcusem – unde era problema? La mine – sau mai bine spus, la rugăciunile mele greșite…

Mi-am dat seama încă o dată cât de minunat este să plângi după prezența lui Dumnezeu. Când oamenii plâng după oameni, când oamenii plâng după avuții, când oamenii plâng pentru eșecul lor – eu nu trebuie să fiu asemenea lor, pentru că aceste lucruri nu-mi vor garanta niciodată veșnicia binecuvântată, ci doar o fericire trecătoare. Eu trebuie să plâng după prezența lui Dumnezeu pentru ca, mai apoi, să mă bucur în aceasta!

Nu-ți mai permite să plângi inutil! Ai uitat în Cine ți-ai pus nădejdea? – sau ai schimbat probabil conducătorul vieții tale fără să-ți dai seama?! Știu un lucru – 1.000 să cadă alături de mine și 10.000 la dreapta mea, dar eu voi sta în picioare și mă voi bucura de strălucirea slavei Sale!


Pune-ți, dar încrederea în Dumnezeu!
Nu te teme, căci este cu tine și-ți va veni în ajutor!

Flavius Avramescu

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.