Scrisoare pentru sufletul tău… – Monica-Adina Boariu

Dragă suflete,

Încep prin a-ți spune ceea ce deja ai mai auzit: Dumnezeu te iubește! De ce te iubește? Cum îți arată că te iubește? Prin faptul că El te-a creat într-un mod MINUNAT! Te-a făcut după chipul și asemănarea Sa! (Geneza 1:27) El te iubește enorm de mult! O dragoste mai mare și adevărată NU EXISTĂ!

De ce?
Pentru că dragostea Sa e una dovedită, nu doar afirmată. A dovedit că ne iubește, murind pe o cruce în locul nostru, pentru a fi iertați și eliberați (Romani 5:8). Totodată, îți arată că te iubește prin faptul că îți dă tot ceea ce e mai bun! Noi nu merităm nimic din ceea ce primim, dar totuși, în bunătatea Sa ne dă mereu, TOT ce avem nevoie – bineînțeles, dacă El crede că ne este de folos. Gândește-te cât de binecuvântat ești tu față de alții care mor de foame, de cald, de sete, de frig, de anumite boli, iar tu…tu ești atât de binecuvântat!

Începe să Îi mulțumești pentru TOT ce primești din Mâna Sa! Chiar și pentru ceea ce ție ți se pare normal, MULȚUMEȘTE-I! Vreau să îți mai spun că Dumnezeu are un plan minunat pentru viața ta, dar nu îl poate face atâta timp cât tu nu Îl lași să te pregătească! Diavolul va încerca să te doboare de multe ori. Poate prietenii tăi își vor bate joc de tine, vei fi doborât și încercat în diferite moduri, dar doar cu Dumnezeu vei reuși! Când Îl vei chema, îți va răspunde, dar LA MOMENTUL POTRIVIT! Poate Îi vei cere un lucru care ție ți se pare bun, dar Domnul nu ți-l va da – să nu fii dezamăgit! El știe CEL MAI BINE ce e mai bun pentru tine! De aceea, să nu renunți niciodată să te încrezi în El! (Ieremia 29:11)

El e singurul care îți va fi alături chiar și în cele mai grele momente din viața ta! Ai încredere în El! Acceptă să fi diferit! Acceptă să trăiești clipă de clipă cu El! Nu te lua după anturajul rău din această lume! Nu lăsa ca inima ta să fie rănită din cauza problemelor! Domnul nu îți vrea răul! Ești un suflet minunat! Ești un om special și unic! Continuă să fi așa și nu lăsa pe nimeni să te schimbe în mai rău!

Rămâi cu Dumnezeu și El te va binecuvânta pe parcurs, iar la rândul tău, fii o binecuvântare pentru cei din jur!
Fii mult binecuvântat, suflet drag!

Monica-Adina Boariu

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.