Și voi veți primi o putere… – Flavius Avramescu

De-a lungul alergării fiecăruia pe calea care duce înspre CER întâmpinăm diverse obstacole pe care încercăm deseori să le înlăturăm prin propria noastră putere. Toate aceste încărcări vedem că duc deseori spre nicăieri, însă atunci când cerem ajutorul lui Dumnezeu, vedem cum lucrurile devin mai clare și continuarea alergării are un alt imbold.

Nu știu cum îți este starea ta din această vreme. Bucurie sau tristețe, pace sau neliniște, belșug sau sărăcie, singurătate – nu știu! Dar știu un lucru – timpul nu va trece până când promisiunea lui Dumnezeu se va împlini cu privire la ființa ta!

Cred că te rogi de ceva vreme pentru un anumit lucru și pentru situația pe care nu o înțelegi în momentul de față. Privești înainte și vezi o zonă gri; nu este nici albă, nici neagră. Totul este nesigur în ceea ce îți plănuiești și nu știi unde să alergi. La cine îți cauți pacea?

Privește, dar în urma ta și vezi cât de minunat a lucrat Dumnezeu până acum. Înțelegi tu situațiile dificile în care ai fost în trecut?! Nu ai avut atunci nicio rezolvare, dar acum te uiți spre ele și poți să spui: Mulțumesc, Doamne Isuse că ai fost acolo! Acum privesc în urmă și văd cum doar mâna Ta a intervenit și a dat rezolvare!

Nu privi la tine să vezi cât ești de slab! Privește înspre El…A venit Domnul Isus pe pământ și ne-a dat o pildă demnă de urmat, însă când S-a înălțat la cer nu Și-a luat doar un „La revedere!” și atât. El ne-a promis că nu ne va lăsa singuri, ci va trimite la noi pe Mângâietorul, Duhul Sfânt! Acest mângâietor nu este doar ca să-ți șteargă lacrimile o dată la câtva timp! ISUS a spus că atunci când Duhul Sfânt se va coborî vom primi o putere ca să-I fim martori până la marginile pământului!

Este vremea să mărturisești minunatele lucrări pe care Dumnezeu le-a făcut în viața ta! Chiar dacă acum îți este greu, ai putere! Chiar dacă situația este grea, vei fi mângâiat! Nu bate pasul pe loc, mergi cu puterea pe care o ai mai departe și vorbește despre ISUS – astfel, și El va mărturisi despre tine Tatălui.

Nu uita: atunci când Isus a spus că vei primi o putere, obstacolele din viața ta vor fi mai ușor de depășit, având această promisiune în viața ta! Rămâi în ascultare de Cuvântul Lui și mari lucrări vei vedea de-a lungul vieții tale!

Flavius Avramescu

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.