Ca un TATĂ te-a menționat în rugăciunea Lui – Flavius Avramescu

A fost o grădină, o seară și un Om care Și-a plecat genunchii și S-a rugat. În rugăciunea Lui ai fost înclus și tu. Mai mult de-atât…ai avut prioritate în rugăciunea Lui! Este vorba despre rugăciunea Domnului Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu.
Imaginează-ți-L stând în toiul nopții plecat pe genunchi pe un câmp îngrădit. Încearcă să-L asculți cum se roagă. Oare îi poți vedea tu lacrimile curgându-I pe obraz? Oare poți vedea cum se transformă sudoarea în picuri de sânge? Cum ai putea completa acest episod? Fiul lui Dumnezeu stă plecat pe genunchi și cere îndurare din partea Tatălui. Chiar și pentru El părea greu ceea ce va urma. Putea în acel moment să Se ridice, să dispară, să bată în retragere, dar nu a făcut așa ceva.
Poate de multe ori în viață ai fost refuzat când ai cerut ceva, dar cu siguranță au fost și momente în care ai primit lucruri minunate. Sunt convins că știi ce înseamnă dezamăgirea, dar poți privi cu bucurie înspre lucrurile bune pe care le-ai întâmpinat de-a lungul vieții. Ai primit viață, dar lui Isus acum Îi stătea în față moartea. Viața pe care o ai este datorită jertfei Lui! Dacă ai șansa să mai trăiești o zi este pentru că ești minunea Lui!
Cât încă mai există suflare în tine cred că poți medita asupra acestei realități: Hristos a plâns pentru tine! Ai fost inclus/ă în rugăciunea Lui! Paharul fărădelegilor tale și ale mele a fost băut de către El. A cerut îndurare și a primit doar o îmbărbătare printr-un înger. Suferințele Lui au fost cumplite, dar le-a acceptat cu bucurie, știind că doar în acest mod îți poate reda liberatea sufletului. Nu uita că și astăzi Hristos stă și mijlocește în fața Tatălui pentru tine. Ai mare preț în ochii Lui…oare înțelegi tu acest lucru? A murit pentru tine, pentru a-ți oferi șansa vieții veșnice. Trăiește pentru El!

Flavius Avramescu

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.