Trezește-te la viață! – Flavius Avramescu

Deseori, o nouă zi este mai degrabă un pas înapoi decât un pas înainte și-ți spui mereu că nu mai poți. Dumnezeu, însă, îți oferă cel mai minunat bun. Multe lucruri pot părea bune, însă nu toate te ajută să te apropii de Dumnezeu. El îți dă cel mai minunat bun – îți spune: Bun venit! Nici măcar nu folosește prefixul (re) pentru cuvântul venit, deoarece te-ar acuza de greșeala repetată. (Ieremia 3:22-23)

Nu meriți asta, știi prea bine, dar primești o nouă șansă prin meritul lui Hristos! Noi avem setul nostru de convingeri, avem setul nostru de tipare, pe când Dumnezeu are un altul. Noi privim la eșecul din trecut și la starea de jos din prezent, însă Dumnezeu privește la șansa ta de a fi sus pe stâncă alături de El. Toate acestea sunt așa deoarece pentru aceasta te-a creat.

Nu prea contezi, Nu meriți iubire!, Nu mai ai nicio șansă… – sunt doar minciunile diavolului prin care vrea să te țină una cu pământul. Nu greșelile și eșecurile trecutului trebuie să te definească. Ești ceea ce Dumnezeu ți-a dat deja dreptul să fii!

Mai simți lupta spirituală? Dacă da, înseamnă că încă ești în armata lui Dumnezeu. Dar biruința o mai vezi în viața ta? Trezește-te la viață! Nu mai privi cu teamă spre armele vrăjmașului. Noi avem o armă mult mai puternică, singura armă care ne asigură pe deplin biruința și anume, relația cu Dumnezeu bazată pe rugăciune. Trezirea la viață aduce cu sine putere, vitalitate, curaj și oportunități.

Acum, oportunități sunt tot timpul, însă deseori nu mai ai puterea și nici curajul de a acționa și te lupți parcă cu morile de vânt. Ești creat(ă) să aduci speranță, acolo unde este deșertăciune. Tu poți să aduci viață acolo unde moartea bate la fereastră. Ai capacitatea de a fi lumină în mijlocul întunericului. Menirea ta este de a aduce eliberare, acolo unde este dependență, ba chiar și vindecare acolo unde este suferință. – Asta da viață! Surpriză – aceasta este viața pregătită pentru tine, poate fi chiar viața ta!

Flavius Avramescu

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.