Va veni și răsplata – nu descuraja! – Monica-Adina Boariu

Poate crezi că degeaba le vorbeşti oamenilor despre Dumnezeu. Crezi că vorbele bune ale tale nu ajută cu nimic sau nu au fost apreciate de cineva?! Crezi că rugăciunile nu îți sunt ascultate?! Crezi că faptele bune pe care le-ai făcut nu au fost notate?! Crezi că Dumnezeu nu vede tot ce faci pentru El?!

Ei bine, trebuie să îți spun că nu sunt așa cum le crezi tu acum. TOT ceea ce faci pentru Dumnezeu este văzut şi notat de El! Vorbele tale pot ajuta pe cineva care este într-o stare nu tocmai bună. Rugăciunea ta poate aduce eliberare cuiva. Faptele bune pot să marcheze viețile multor oameni. Caracterul tău poate schimba vieți…

Nu descuraja aşa uşor! Mergi înainte, prin credință, alături de Dumnezeu! El vede totul şi la momentul hotărât îți va răsplăti cum nu te aştepți!

CONTINUĂ SĂ LUCREZI PENTRU EL!
Fii binecuvântat, suflet drag!

Monica-Adina Boariu

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.