Ajută 6 copii să-și cumpere rechizite pentru școală!

Nu cred că este nevoie să mai amintesc faptul că Dumnezeu lucrează într-un mod minunat. Mai mult decât atât, Îi place să lucreze prin oameni pentru oameni.

Am primit un mesaj referitor la 6 copii care urmează să înceapă școala și nu au bani să-și cumpere rechizite. Unul dintre cei 6 zicea: „Am avea nevoie doar de câteva caiete și pixuri! Suntem 7, dar doar 6 mergem la școală…” M-a mirat faptul că nu mi-a cerut bani, doar rechizite. Aceasta mi-a confirmat faptul că ei chiar vor să învețe și sunt sigur că Dumnezeu le va da înțelepciune să aibă reușite în viață!

Cred că se poate să se facă diferența și să se facă în bine. Astfel că, cei care doriți să vă implicați puteți scrie mesaj privat pe pagina de Facebook sau Instagram. Cei care doriți, puteți să scrieți și pe mailul nostru partascuhristos@yahoo.com

Nevoile ar fi:
1. Rugăciune – pentru buna organizare și ajutorul primit.
2. Financiare – pentru a cumpăra rechizitele și a le trimite.

3. Un slujitor local din zona Călărași pentru o mai bună comunicare.

UPDATE:
Dumnezeu a deschis o ușă în așa fel încât s-a reușit să se contacteze un slujitor local. Nevoie încă sunt cele financiare și sprijinul în rugăciune. Aici apelez și al disponibilitatea ta.
Am făcut un calcul pentru fiecare lucru care trebuie cumpărat și suma este destul de mare pentru mine, dar este una mică pentru Dumnezeu!

Putem realiza aceasta, sunt sigur!
Dumnezeu să vă binecuvinteze!

Pentru orice întrebare, nu ezitați să-mi scrieți…

Flavius Avramescu

Distribuie mai departe:


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.